CO₂MBIdeal Yourlease: een auto én fiets!

Kies jij voor een ‘friendje’ bij Yourlease? Dan kun jij gebruik maken van de unieke Yourlease CO₂MBIdeal! Wij zijn namelijk onderdeel van Smeeing Mobility en ‘verleasen’ niet alleen auto’s, maar ook fietsen. Dit maakt ons als bedrijf uniek en daar mogen onze klanten uiteraard de vruchten van plukken. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een combideal: een auto leasen en een fiets erbij krijgen. Zo zorg je natuurlijk ook gelijk voor nog minder CO₂-uitstoot. 

 

Maak jouw friendje gaev!

Ga jij een ‘friendje’ leasen met een vaste looptijd van 48 maanden? Dan krijg jij, voor € 8,50 extra per maand, een Gaev fiets erbij. Na de 48 maanden leasen is de fiets helemaal voor jou. Wanneer het dus lekker weer is kun je jouw auto dus lekker laten staan en kun je heerlijke kilometers maken met een super Gaeve fiets. 😉

 

Wat is een ‘friendje?’

De friendjes van Yourlease zijn ex-private lease auto’s. Deze auto’s hebben wat kilometers ervaring maar zijn zeker niet afgeschreven. Ze staan klaar voor de volgende avontuurlijke kilometers, samen met jou! Het zijn dus eigenlijk occasions die jij heel betaalbaar kunt private leasen.