Combideal Yourlease: een auto én fiets!

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto én fiets? Dan ben je bij Yourlease aan het juiste adres! Wij zijn namelijk onderdeel van Smeeing Mobility en ‘verleasen’ niet alleen auto’s, maar verkopen deze ook bij Auto Smeeing. Je kunt daarnaast fietsen kopen en leasen bij Profile Smeeing of fietsabonnement.nl. Dit maakt ons als bedrijf uniek en daar mogen onze klanten uiteraard de vruchten van plukken. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een combideal: een auto leasen en een fiets erbij cadeau.

 

Maak jouw friendje gaev!

Ga jij een ‘friendje’ leasen met een looptijd van 48 maanden? Dan kun je, wanneer je 10 euro per maand extra betaalt, een Gaev fiets cadeau krijgen. Na de 48 maanden leasen is de fiets helemaal voor jou. Wanneer het dus lekker weer is hoef je jouw auto niet meer te pakken, maar kun je heerlijke kilometers maken met een Gaeve fiets. 😉

 

Wat is een ‘friendje?’

De friendjes van Yourlease zijn ex-private lease auto’s. Deze auto’s hebben wat kilometers ervaring maar zijn zeker niet afgeschreven. Ze staan klaar voor de volgende avontuurlijke kilometers, samen met jou! Het zijn dus eigenlijk occasions (tweedehands) auto’s die jij betaalbaar kunt private leasen.

Combideal Yourlease: een auto én fiets!