Elektrische scooter leasen

Veel (jonge) mensen vinden het belangrijk om milieubewust te zijn. Een elektrische auto rijden kan daarom een goede keuze zijn. Maar wist je dat je ook een elektrische scooter kunt rijden? Het hoeft helemaal niet duur te zijn wanneer je kiest om een elektrische scooter te leasen!

 

Waarom een elektrische scooter?

Er zijn meerdere voordelen aan het rijden van een elektrische scooter. Je hebt bijvoorbeeld bijna nooit last van opstartproblemen. Bovendien heeft jouw scooter minder onderhoud nodig en een elektrische scooter is minder storingsgevoelig. Een elektrische scooter is muisstil en je rijdt voordeliger met stroom dan met benzine. Tenslotte is er geen milieuzone die je tegenhoudt én je hebt geen last van stinkende uitlaatgassen.

 

Nadelen…?

Het grootste nadeel aan een elektrische scooter is de zogenaamde actieradius. Dit is de afstand die een voertuig kan afleggen voordat het van buitenaf energie moet krijgen om op te laden. Een eScooter heeft vaak een lagere actieradius dan een benzinescooter. Bovendien is een elektrische scooter vaak prijziger dan een benzinescooter. Dit houdt mensen soms tegen om een elektrische scooter te rijden.

 

De oplossing!

Gelukkig is er nu een oplossing voor de lagere actieradius van eScooters: de nieuwe Segway E110SE Launch Edition! Deze eScooter heeft een actieradius van bijna 100km. Het merk Segway staat bekend om haar unieke vervoersmiddelen. Je zult versteld staan van de futuristische technologieën waar deze scooter over beschikt.

Met de app van de Segway E110SE Launch Edition kun je altijd de GPS-locatie van jouw scooter volgen. Je krijgt een melding wanneer jouw scooter verdachte bewegingen maakt. Daarnaast kun je jouw scooter via de app van het slot halen doormiddel van AirLock. De scooter heeft een veilig remsysteem en een afgestemd schokabsorptiesysteem. Alle informatie over jouw scooter kun je in één oogopslag zien in het handige display.

Segway eScooter display en app

De Segway E110SE Launch Edition kun je nu voor maar 119,- per maand leasen. Je krijgt nu (zolang de voorraad strekt) de Segway Drift W1 gratis bij jouw scooter: elektrische skates met een verfrissend design!

Segway Drift W1

Een elektrische scooter hoeft dus niet altijd een lagere actieradius te hebben of duur te zijn. Tegenwoordig komen er steeds meer geschikte eScooters op de markt. Heb je toch meer interesse in elektrische auto’s? Klik dan hier om ons aanbod te bekijken. Je kunt altijd langskomen bij onze showroom om deze