Fiat 500 Pop

Home » Fiat500 » Fiat 500 Pop

“Friendje” Fiat 500 Pop private lease je bij Yourlease

v.a. 208,- all-in | 36 maanden | 5.000 km | direct leverbaar | Gebruikt

Fiat 500 238 private lease yourlease direct leverbaar

Specificaties van de Fiat 500

Flexibel opzegbaar
Airco
Elektrische ramen
Radio

Milieuvriendelijker autorijden

Yourlease werkt samen met Trees for All. Naast onze jaarlijkse financiële steun aan Trees for All willen wij onze Yourlease rijders ook de mogelijkheid geven om hun kilometers te compenseren. Zo verklein je niet alleen je footprint maar steun je ook Trees for All met al haar projecten. Je kilometers compenseren kan al voor een paar cent per maand!

Flexibel Fiat 500 Pop private leasen, kosteloos opzeggen

Je least deze Fiat 500 occasion voor 208,- all-in per maand. Je hebt dan een vaste looptijd van 36 maanden. Maar, het Friendje heeft een optie om de auto maar voor 12 maanden te leasen voor hetzelfde lage maandbedrag. We vragen alleen een eenmalige aanbetaling van 2x 208,-. Na 12 maanden leasen mag je de auto, zonder opgaaf van reden weer inleveren. Makkelijk als je wel in een betrouwbare Fiat 500 wilt rijden maar flexibel weer wilt inleveren.

Wil je geen aanbetaling, kies dan voor een vaste looptijd van 36 maanden.

Fiat 500 Pop: compact, zuinig en stoer

‘Casual stijl’ dat is in een woord deze auto. De Fiat 500 is een allemans vriend met zijn stoere uiterlijk is het een auto die je dagelijkse behoeftes prima vervuld. Alle dingen die je op een dag moet doen kun je samen met deze stadsauto doen.

Standaard is de Fiat 500 Popstar voorzien van een radio en airco. Zo kun je lekker naar je eigen favoriete radiostation luisteren.  Op de snelweg zul je merken dat hij erg stil is maar ook dat hij prima mee kan komen met de rest van het verkeer en een ander bijkomend voordeel is dat de auto zuinig is.

Elke rit even comfortabel

Deze auto biedt je al het comfort dat je je wensen kan. Met onder andere stoelen met een nieuwe bekledingsstof en verbeterde ergonomie om het in- en uitstappen voor de achterpassagiers te vergemakkelijken. Het is een fijne auto om te gebruiken als woon-werkverkeer maar je kunt er ook zeker een gezellig weekend mee weg of een dagje gaan winkelen in je favoriete stad.

Veiligheid voorop

De Fiat 500 Pop heeft maar liefst
7 airbags waarvan
2 frontairbags,
2 zijairbags,
2 gordijnairbags,
1 knieairbag voor bestuurder,
2 hoofdsteunen op achterbank,
opbergtas achter op passagiersstoel, E
SC stabiliteitsregeling met ABS, ASR/MSR, HBA en Hill Holder,
bandenspanningsbewakingssysteem (TPMS), FPS (brandpreventiesysteem) en
‘follow me home’-verlichting (vertraagde uitschakeling voertuigverlichting)

Hoe werken de “Friendjes” van Yourlease

De “friendjes” van Yourlease zijn ex-private lease auto’s. Deze auto’s zijn eerder ingeleverd of het contract liep af. Deze auto’s hebben dus al wat kilometers rij-ervaring erop zitten maar kunnen natuurlijk nog gewoon blijven rijden. Sterker nog, wij vinden zelf deze auto’s zo leuk dat wij ze voor een extra scherp tarief opnieuw willen aanbieden. Een echt “frienden” prijsje dus. Deze Kia Picanto heeft maximaal maar 25.000km op de teller, een unieke kans dus!

logo fietsabonnement 334x54 1

Omdat wij onze friendjes rijders liever zien fietsen krijg je samen met je friendjes abonnement 5 euro korting op je fietsabonnement. Zo kun je mooi afwisselen. Hierdoor blijf je laag in je kilometers en kun je extra voordelig rijden in jouw friendje.

Deze Fiat 500 zakelijk leasen?

Deze Fiat 500 Pop is ook te leasen in zakelijke Full Operational leasevorm. Hierbij gelden dezelfde tarieven en (flexibele) looptijden als voor de private lease. Voor meer informatie kunt u eenvoudig een aanvraag doen op deze pagina of contact met ons opnemen.

Andere bekeken ook:

Fiat 500 Pop Hybrid

Fiat 500 Hybrid

bestellen offerte button blauw

Peugeot 108

Peugeot 108 friendje

bestellen offerte button blauw

Volkswagen Up! ‘friendje’

Volkswagen UP

bestellen offerte button blauw

Vrijblijvende proefrit maken ?

De Fiat 500 'friendje' staat in onze showroom

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit in de Fiat 500 ‘friendje’. Na je proefrit kun je, na de financiële acceptatie, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 6039944

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.

sebastien marchand EeEx8zpOESA unsplash

Milieuvriendelijker autorijden

Yourlease, onderdeel van Smeeing Mobility Solutions vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk. Wij zijn de samenwerking aangegaan met Trees for All.

Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame bosprojecten. Alle projecten van Trees for All zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.

Naast onze jaarlijkse donatie aan Trees for All willen we ook onze Yourlease rijders de kans geven om hun footprint te verkleinen. Daarom kun je bij o.a. onze friendjes je jaarlijkse kilometers compenseren. Dit kan al voor een paar cent per maand! Als je ervoor kiest de CO2-uitstoot van je gereden kilometers te compenseren zorgt Trees for All ervoor dat deze uitstoot wordt vastgelegd via gecertificeerde duurzame bosprojecten.

Yourlease en Smeeing Mobility doen meer voor het milieu, zo rijdt bijna het hele personeel elektrisch en ligt het dak van onze showroom vol met 1.200 zonnepanelen. Én we kiezen waar het maar kan voor de groene oplossing: met ledverlichting, recycling en milieuvriendelijke afvoer van oliën.

Verklein samen met ons jouw footprint door ook jouw kilometers te compenseren. Dit kan je makkelijk aanvinken bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Kies snel jouw favoriete auto uit!

Nieuwsgierig geworden naar Trees for All en haar projecten? Bekijk ze hier!

Logo Trees for All