Fiat 500 TwinAir Turbo Lounge

Home » Fiat500 » Fiat 500 TwinAir Turbo Lounge

Fiat 500 0.9 TwinAir Turbo Lounge Automaat private lease je bij Yourlease

v.a. 248,- all-in | 12 maanden | 5.000 km | direct leverbaar |  Bouwjaar: 2017/18

Fiat 500 238 private lease yourlease direct leverbaar

Specificaties van de Fiat 500 Automaat

Maximaal 25.000km op de teller
Automaat
Elektrisch bedienbare ramen voor
Airconditioning
Radio/CD/MP3 speler

Milieuvriendelijker autorijden

Yourlease werkt samen met Trees for All. Naast onze jaarlijkse financiële steun aan Trees for All willen wij onze Yourlease rijders ook de mogelijkheid geven om hun kilometers te compenseren. Zo verklein je niet alleen je footprint maar steun je ook Trees for All met al haar projecten. Je kilometers compenseren kan al voor een paar cent per maand!

Flexibel Fiat 500 TwinAir Turbo Lounge automaat private leasen, kosteloos opzeggen

De Fiat 500 bieden wij je nu aan in ons unieke 248,- abonnement, met een doorlooptijd van 36 maanden. Wanneer je meer flexibiliteit wilt kun je kiezen voor een contract van 12 maanden.

Kies je voor een flexibel abonnement van 12 maanden dan betaal je eenmalig een aanbetaling van 496,- vervolgens kun je na 12 maanden rijden op ieder moment kosteloos opzeggen. Wil je geen aanbetaling? Kies dan voor een looptijd van 36 maanden.

De vrolijke wagen in onze showroom

Wanneer je oog hebt laten vallen op onze vrolijke Fiat 500 TwinAir, dan moet je wel een proefrit met deze auto plannen. De TwinAir is subtieler dan zijn grotere zus. De auto heeft een vrolijk karakter, maar is enorm krachtig in zijn soort. Hij kan daarom prima meekomen en is het ideale maatje om dagelijks jou van A naar B te verplaatsen. Het kleine formaat zorgt ervoor dat je gemakkelijk in de stad kunt parkeren. Van binnen voelt de Fiat 500 echter ruim en sportief. Je rijdt gegarandeerd met een grote glimlach op je gezicht.

Klein, snel en wendbaar 

De Fiat 500 is een krachtige auto die zeer direct en heel wendbaar is. Wanneer je over de snelweg gaat zul je merken dat de auto prima kan meekomen met andere auto’s. Uitzonderlijk voor een kleinere auto is dat deze vrij stil is. Hierdoor maak je veel comfortabele kilometers.

Deze Fiat 500 automaat zakelijk leasen?

Deze Fiat 500 automaat is ook te leasen in zakelijke Full Operational leasevorm. Hierbij gelden dezelfde tarieven en (flexibele) looptijden als voor de private lease. Voor meer informatie kunt u eenvoudig een aanvraag doen op deze pagina of contact met ons opnemen.

Hoe werken de “Friendjes” van Yourlease

De “friendjes” van Yourlease zijn ex-private lease auto’s. Deze auto’s zijn eerder ingeleverd of het contract liep af. Deze auto’s hebben dus al wat kilometers rij-ervaring erop zitten maar kunnen natuurlijk nog gewoon blijven rijden. Sterker nog, wij vinden zelf deze auto’s zo leuk dat wij ze voor een extra scherp tarief opnieuw willen aanbieden. Een echt “frienden” prijsje dus.

logo fietsabonnement 334x54 1

Omdat wij onze friendjes rijders liever zien fietsen krijg je samen met je friendjes abonnement 5 euro korting op je fietsabonnement. Zo kun je mooi afwisselen. Hierdoor blijf je laag in je kilometers en kun je extra voordelig rijden in jouw friendje.

Andere bekeken ook:

Fiat 500 Pop Hybrid

Fiat 500 Hybrid

bestellen offerte button blauw

Fiat 500 Pop ‘friendje’

Fiat 500 friendje

bestellen offerte button blauw

Volkswagen Up! ‘friendje’

Volkswagen UP

bestellen offerte button blauw

Vrijblijvende proefrit maken ?

De Fiat 500 'friendje' staat in onze showroom

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit in de Fiat 500 ‘friendje’. Na je proefrit kun je, na de financiële acceptatie, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 6039944

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.

sebastien marchand EeEx8zpOESA unsplash

Milieuvriendelijker autorijden

Yourlease, onderdeel van Smeeing Mobility Solutions vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk. Wij zijn de samenwerking aangegaan met Trees for All.

Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame bosprojecten. Alle projecten van Trees for All zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.

Naast onze jaarlijkse donatie aan Trees for All willen we ook onze Yourlease rijders de kans geven om hun footprint te verkleinen. Daarom kun je bij o.a. onze friendjes je jaarlijkse kilometers compenseren. Dit kan al voor een paar cent per maand! Als je ervoor kiest de CO2-uitstoot van je gereden kilometers te compenseren zorgt Trees for All ervoor dat deze uitstoot wordt vastgelegd via gecertificeerde duurzame bosprojecten.

Yourlease en Smeeing Mobility doen meer voor het milieu, zo rijdt bijna het hele personeel elektrisch en ligt het dak van onze showroom vol met 1.200 zonnepanelen. Én we kiezen waar het maar kan voor de groene oplossing: met ledverlichting, recycling en milieuvriendelijke afvoer van oliën.

Verklein samen met ons jouw footprint door ook jouw kilometers te compenseren. Dit kan je makkelijk aanvinken bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Kies snel jouw favoriete auto uit!

Nieuwsgierig geworden naar Trees for All en haar projecten? Bekijk ze hier!

Logo Trees for All