cabrio

Home » Fiat500 » Lounge » 1-2 » cabrio

Fiat 500 Cabrio private lease je bij Yourlease

v.a. 269,- all-in | 12 maanden | 5.000 km | direct leverbaar | Bouwjaar: 2019

Specificaties van de Fiat500 Cabrio

Airco (automatisch)
DAB ontvanger
Lichtmetalen velgen 15″
Cruise control
Elektrisch bedienbare kap
Navigatiesysteem full map

Private lease nu een Fiat 500 Cabrio 1.2 voor 269,- all-in per maand!

De fiat 500 cabrio private lease je stralend voordelig bij Yourlease. Rij weg in deze stijlicoon voor 269,- all-in per maand. Je hebt dan een looptijd van 60 maanden.

Wil je de auto eerder inleveren? Lease deze auto dan flexibel voor een periode van 12 of 24 maanden. Bij 24 maanden betaal je 289,- all-in per maand . Bij 12 maanden betaal je 289,- all-in per maand plus een eenmalige aanbetaling 289,- bovenop het maandtarief. Bij de flexabonnementen heb je een opzegtermijn van 3 maanden, daarna kun je de auto na 12 of 24 maanden kosteloos opzeggen.

Zomerse kilometers in de cabrio

Wie doet het niet, zodra de eerste zonnestralen zichzelf laten zien wilt iedereen daar natuurlijk direct van profiteren. Met de Fiat 500C geniet je volop van de zomer. Met een druk op de knop open je het dak waardoor de zonnestralen naar binnen vallen. Wat direct opvalt is de weer spiegeling van de chromen accenten van de Fiat 500, maar ook de technieken in de cabrio.

fiat 500 private lease dashboard navi
Fiat 500 1.2 Lounge private lease

Chique, stijlvol, slim

De cabrio is aan de buitenkant te herkennen aan ze iets wat brutale uitdrukking, deze auto straalt plezier uit. Zoals je gewend bent van de Fiat 500 is hij sierlijk gevormd. Binnen is er gedacht aan stijl en comfort. Je kunt je smartphone koppelen d.m.v. usb aansluiting en-/of bluetooth, hierdoor kun je draadloos bellen maar ook heerlijk je eigen zomerse hits opzetten. Het stuurwiel is multifunctioneel, je kunt hiermee je telefoon opnemen, volume aanpassen of een andere radiostation/playlist opzetten. En natuurlijk rij je zo naar het strand met de ingebouwde navigatie.

Stap in de zomer!

Je bent helemaal veilig deze zomer. Deze Fiat 500 Cabrio is namelijk voorzien van de laatste technieken waardoor jouw kilometers alleen maar veiliger worden. Zo is de auto standaard voorzien van cruise control, brake assist en je krijgt een waarschuwing bij achteropkomend verkeer. Ben jij al overtuigd om deze zomer te cruisen in deze cabrio? Plan direct een vrijblijvende proefrit.

Fiat 500 Pop Hybrid

Fiat 500 Hybrid

bestellen offerte button blauw

Fiat 500 1.0 Lounge Hybrid

Fiat 500 Hybrid 1.0 Lounge

bestellen offerte button blauw

Fiat 500S Hybrid

Fiat 500 S Hybrid

bestellen offerte button blauw

Vrijblijvende proefrit maken ?

We hebben een er maar een paar, dus wees er snel bij want op=op!

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit en laat je haren wapperen. Na je proefrit kun je, als je wilt, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 6039944

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.