Fiat 500 Hybrid Lounge

Home » Fiat500 » Lounge » Fiat 500 Hybrid Lounge

Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge private lease je bij Yourlease

v.a. 239,- all-in | 60 maanden | 5.000 km | direct leverbaar | Bouwjaar: 2020

Specificaties van de Fiat 500 Hybrid

Panorama- elektrische schruif/kantel dakdak
Parkeersensor achter
Android auto/Apple carplay
UConnect 7″ navigatie + DAB + Bluetooth
Airco
Cruise control
Licht metalen velgen

Private lease nu een Fiat 500 Hybrid voor 239,- all-in per maand!

De Fiat 500 Hybrid private lease je stralend voordelig bij Yourlease. Rij weg in deze stijlicoon voor 239,- all-in per maand. Je hebt dan een doorlooptijd van 60 maanden. Of kies voor een flexibel abonnement van 12 maanden je betaalt dan 239,- all-in per maand en een eenmalige aanbetaling van 478,-. Na de 12 maanden kun je de auto opzeggen wanneer jij wilt, met een opzegtermijn van 3 maanden.

Zuinig en stijlvol

We zijn dol op automerken die zichzelf duurzaam ontwikkelen. Dit met onze voorliefde voor de Fiat 500 kan de nieuwe Fiat 500 Hybrid natuurlijk niet ontbreken in onze showroom. De Fiat 500 Hybrid Lounge is niet alleen zuinige in het brandstofgebruik. Deze ligt 20% lager dan bij hun conventionele tegenhangers of hun geringe CO2-emmisie. Maar hij valt ook op door de met Seaqual Yarn bekleden voorstoelen, een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic. Dit plastic komt uit de zee, rivieren en van stranden. Het is niet voor niets dat dit materiaal internationaal diverse prijzen gewonnen heeft.

FIAT 500 Hybrid sfeer
FIAT 500 Hybrid lmv

Hygiëne op de eerste plaatst

De nieuwe Fiat 500 Hybrid Lounge is uitgerust met het D-Frence pack. Dit pack bestaat uit 3 elementen die bijdragen aan de zuivering van de lucht in de auto.

• Het filter filtert tot 100% van kleine partikels en allergenen tot 98% van de bacteriën
• Dankzij het HEPA filter wordt de lucht binnen de auto gezuiverd.
• De UV-C lamp verwijderd tot 99% van de bacteriën en zorgt ervoor dat alle oppervlakken in de wagen hygiënisch zijn.

De Hybride aandrijving van de Fiat 500

Eindelijk is de Fiat 500 hybrid er! De innovatieve hybridetechniek zorgt ervoor dat de co2-emissie tot 20% verlaagd wordt. Maar ook het brandstofverbruik ligt een stuk lager dan bij een conventioneel verbrandingsmotor. Het mooie van dit alles is dat je niet inlevert op het rijplezier in de Fiat 500. Op het infodisplay in het dashboard kun je zien hoe zuinig je rijdt en wat je precies bespaart. Ook leert het display je hoe je het hybride systeem zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Natuurlijk leggen onze adviseurs je het ook graag uit tijdens een bezoek aan onze showroom. Een hybride auto hoeft niet bijgeladen te worden.

Genoeg over techniek. Bekijk het onmiskenbare design van de Fiat 500 Hybrid Lounge

Wanneer je door onze showroom loopt zal je direct alle soorten Fiat 500 opvallen. We hebben ze allemaal voor je klaarstaan. Ook de Fiat 500 Hybrid valt op door zijn stijlvolle, onmiskenbare 500 design. Een stijl die niet meer weg te denken is. Aan de buitenkant is de Hybrid bijna identiek aan de normale lounge. Het logo aan de zijkant zal je wel direct opvallen. Het hybride logo is het onuitwisbare teken van Fiat en zijn toewijding aan meer duurzaamheid. Wanneer je instapt zal je merken, een en al stijl. De chromen afwerkingen staat symbool voor stijl en klasse. Details zijn verwerkt in zowel het stuur als de versnellingspook.

Wanneer je zit en de details van het dashboard tot je hebt genomen zal je ook de ontspanning van de stoel ervaren. Het gerecycled plastic voelt comfortabel aan en zorgt ervoor dat je uitgerust aankomt op plaats van bestemming.

FIAT 500 Hybrid private lease logo
FIAT 500 Hybrid applecarplay

Blijf in controle en blijf online 

Het TFT- scherm op je dashboard zorgt dat je binnen 1 oogopslag kunt zien hoe het met de auto gaat. Zo kun gemakkelijk zien wat het batterijniveau van de hybride motor is. Natuurlijk is er ook aan comfort gedacht. Gemakkelijk koppel je smartphone dankzij Apple Car-Play. Dankzij het Uconnect 7”HD-scherm kun je via Siri communiceren met het scherm. Zo kun je gemakkelijk, bellen en je eigen muziek luisteren terwijl je op de weg blijft letten. Lees hier alles over Apple Carplay.

Wees niet getreurd wanneer je een Android toestel hebt, ook deze is gemakkelijk te koppelen. Via Android auto kun je ook de kaarten beheren, muziek besluiten en contacten opzoeken zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. Lees hier alles over Android auto.

Andere bekeken ook:

Fiat 500 Pop Hybrid

Fiat 500 Hybrid

bestellen offerte button blauw

Fiat 500 Cabrio

Fiat 500 Cabrio

bestellen offerte button blauw

Fiat 500S Hybrid

Fiat 500 S Hybrid

bestellen offerte button blauw

Vrijblijvende proefrit maken ?

Rij zuinig en stijlvol in de Fiat 500 Hybrid

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit in de Fiat 500 Hybrid. Na je proefrit kun je, als je wilt, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 6039944

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.