Ford Kuga

Home » Ford voorraad » Ford Kuga

Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybride

v.a. 599,- all-in | 60 maanden | 5.000 km | Direct leverbaar | Bouwjaar: 2021

Private lease Ford Kuga

Specificaties van de Ford Kuga

Achteruitrijcamera
Full map navigatiesysteem
Adaptieve Cruise control met Stop & Go
Verwarmbare voorstoelen
Plug-in Hybride, tot 66 km elektrisch rijbereik
Binnen 4 uur opgeladen

Welke looptijd kies jij?

Private lease de Ford Kuga vanaf € 599,- all-in bij Yourlease met een vaste looptijd van 60 maanden. Wil je de auto eerder in kunnen leveren? Geef dit dan aan in het aanvraagformulier en informeer naar de flexibele mogelijkheden.

ford kuga eu 2019 FORD KUGA CX482 SHOT13 Final 16x9 2160x1215.jpg.renditions.extra large

Met de Ford Kuga neem je de volgende afslag

De Ford Kuga onderscheidt zich in vele opzichten van zijn concurrentie. Het betrouwbare merk koos voor een strakke vormgeving met vloeiende lijnen. Alles wat je ziet aan de nieuwe Ford Kuga Plug-in Hybride is ontworpen voor extra comfort.  Zo geven de ‘Shadow Silver’ banden met de 17 inch lichtmetalen velgen niet alleen een luxe uitstraling aan de auto, maar zijn ze ook getest op kwaliteit en veiligheid.

Wanneer je in deze auto rijdt, heb je alles binnen handbereik. Je kunt het personaliseerbare scherm niet alleen bedienen met touchscreen maar ook heel eenvoudig allerlei spraakopdrachten geven. Zo zijn muziek, telefoon en navigatie wel heel makkelijk te bedienen!

Opgeladen en klaar voor de start

De zuinige Kuga PHEV kan tot 66 km volledig elektrisch rijden. Dagelijkse ritjes kun je dan ook grotendeels volledig emissieloos afleggen. Tijdens het laden van jouw Ford Kuga kan je je laadsessie volledig beheren via de FordPass-app. Naast laden bij een openbare laadpaal, kun je er ook voor kiezen om thuis een Connected Wallbox te laten installeren. Je auto is dan in 3,5 uur weer volledig opgeladen en klaar om te gaan.

Naast de elektrische aandrijving beschikt de auto natuurlijk ook gewoon over een benzinemotor. Is er even geen laadpaal in de buurt? Of moet je een keer iets verder rijden? Dan ga je gewoon over op benzine. Zo profiteer je van het beste van beide werelden.

ford kuga eu CX482 KUGA SHOT4 Rear34 Charging v6 RHD 16x9 2160x1215.jpg.renditions.extra large

Vrijblijvende proefrit maken ?

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden Ford Kuga Plug-in Hybride. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.