Fiesta

Private lease Ford Fiesta

Rij jij binnekort weg in een Ford Fiesta? De Fiesta is een sportieve auto die het prima in zowel de stad als op de snelweg doet.

Bij Yourlease staan de modellen op voorraad en dat maakt dat je kunt proefrijden bij de Yourlease Store in Soest en dat de auto snel afgeleverd kan worden.

Aanbod Ford Fiesta private lease van Yourlease

Hieronder vind je de actuele voorraad Ford private lease auto’s. Staat je auto er niet tussen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

All-in v.a. 169,-

groen-vinkjeNa 12 maanden gratis opzegbaar*
groen-vinkjeGratis overstapservice
groen-vinkjeOnderhoud en reparatie
groen-vinkje24/7 pechhulp
groen-vinkjeEigen showroom (ook op zondag open)

Geschiedenis van Ford

Op 16 juni 1903 richtten Henry Ford en elf investeerders in Michigan de Ford Motor Company op met een startkapitaal van US$ 28.000. Henry Ford ruilde de plannen van zijn auto en de 17 patenten tegen 255 aandelen en werd hoofdingenieur en ondervoorzitter. De autoproductie begon in een omgebouwde wagenfabriek in Detroit met 10 werknemers, die een paar exemplaren per jaar produceerden. Het eerste model was de Ford Model A die $750 kostte. Ford richtte zich op auto’s voor de gewone man tegen betaalbare prijzen. Ford introduceerde ook de mogelijkheid extra’s toe te voegen tegen meerprijzen. Zo bood hij een optioneel lederen dak aan voor US$ 50. Op 17 augustus 1904 opende Ford zijn eerste buitenlandse vestiging. Ford Motor Company of Canada begon in 1905 in een kleine nieuwe fabriek in Walkerville (Ontario) te produceren.

Reeds in 1906 groeide Ford uit tot de grootste autobouwer van de Verenigde Staten. Henry Ford werd algemeen directeur en grootaandeelhouder. Op 1 oktober 1908 introduceerde het bedrijf de succesvolle Ford Model T. Het model werd eerst in de fabriek in Piquette gemaakt. In 1910 verhuisde de productie naar een veel grotere fabriek in Highland Park. De legendarische Model T zou uiteindelijk één van de succesvolste automodellen ooit worden. De productie eindigde pas in 1927 na 15.458.781 wereldwijd gebouwde exemplaren.

Modellen van Ford

Tegenwoordig kennen wij vele modellen van het automerk Ford, zoals de: Ford Ka+, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford B-MAX, Ford C-MAX, Ford Mondeo, Ford S-MAX, Ford Galaxy, Ford Kuga, Ford Mustang, Ford Ecosport, Ford Edge en de Ford GT.

* Auto’s die vallen onder de 188-abonnement voorwaarden zijn na 12 maanden opzegbaar, vraag naar de voorwaarden.