Goedkoop elektrisch rijden!

Bij YourLease kunnen we ons voorstellen dat je een elektrische auto wilt rijden. Er zijn namelijk vele voordelen aan het rijden van een elektrische auto. Het is logisch dat je een aantal vragen hebt over het rijden van een elektrische auto. Hoe zit het bijvoorbeeld met het opladen van een elektrische auto?  Wegen de voordelen wel op tegen de nadelen?

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden is beter voor het milieu en heeft minder onderhoudskosten. Bovendien is een elektrische auto fluisterstil en is het fiscaal aantrekkelijker om een elektrische auto te rijden. Rijden op stroom is goedkoper dan op benzine. Ondanks dat is een belangrijk argument om een elektrische auto niet te kopen het flinke prijskaartje. Gelukkig is er de mogelijkheid om een elektrische auto te leasen!

Welke elektrische auto is geschikt?

Als jij vaak in drukke steden rijdt en houdt van een stille auto is de Skoda Citigo e-iV Style perfect voor jou! De eerste elektrische auto van Skoda rijdt niet alleen zeer comfortabel, maar heeft ook een actieradius van maar liefst 260km. De compacte stadsauto heeft een sportieve uitstraling met een verfijnde vormgeving. Niet alleen de buitenkant met 16 inch lichtmetalen velgen is fraai, maar ook het interieur met boordcomputer is een lust voor het oog. In één oogopslag zie je bijvoorbeeld het verbruik van de actieradius. De Skoda Citigo e-iV Style laadt op normale wijze binnen 5 uur op, met snellader is de stadsauto zelfs al binnen 60 minuten voor 80% opgeladen!

Bij YourLease betaal je naast de vaste leaseprijs per maand nog zelf voor de brandstof in jouw auto. In het geval van deze auto is die ‘brandstof’ stroom. Wist jij dat stroom maar liefst 50% tot 70% goedkoper is dan tanken? De auto is ook nog eens voorzien van een groen ‘e-tje’ op de achterkant van de auto. Hiermee laat je op een stijlvolle & subtiele manier zien dat jij milieuverantwoord rijdt in een 100% elektrische auto. Misschien stimuleer je anderen wel om ook elektrisch te gaan rijden!

Elektrisch rijden in Soest

Veel mensen lopen tegen het probleem aan dat zij hun auto niet op eigen terrein kunnen opladen. Gemeente Soest is tegenwoordig hard bezig met het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. De gemeente probeert ervoor te zorgen dat iedere elektrische autobezitter een laadpaal in een straal van 300 meter weet te vinden. Als inwoner van Soest kun je de Skoda Citigo e-iV Style al leasen voor maar €199! Geen inwoner van Soest? Dan zou je alsnog de auto kunnen leasen vanaf €199 mits jij in een straal van 10 kilometer vanaf Soest woont. Wanneer je niet in de buurt woont van Soest kun je de auto leasen vanaf €299 per maand. Lees nu de voorwaarden via heelsoestelektrisch.nl.

We kunnen dus concluderen dat er genoeg mogelijkheden zijn om een elektrische auto te rijden, ook wanneer je over een beperkt budget beschikt! Heb je door het lezen van dit artikel interesse in andere elektrische auto’s? Klik dan hier. 

afbeelding Citigo vrijstaand