Segway B110S Héél Soest elektrisch

Home » Héél Soest elektrisch » Segway B110S Héél Soest elektrisch

Héél Soest elektrisch met de Segway B110S

v.a. 99,- all-in | 36 maanden | 5.000 km | direct leverbaar

Specificaties van de Segway B110S

Actieradius tot 105 km
Airlock systeem
Slimme functies in de app
Uitneembare accu
Antidiefstalfunctie
Sensordetectie

Profiteer nu van de Héél Soest elektrisch actie!

Woon je in Soest of omstreken? Dan rij je deze e-brommer al vanaf 99,- all-in per maand. Je hebt dan een doorlooptijd van 36 maanden.

Tijd om elektrisch te gaan!

Tegenwoordig is het belangrijk om milieubewust de weg op te gaan. De B110S is hiervoor perfect geschikt! De eerste eBrommer van Segway is prachtig en rijdt soepel. Je laadt de brommer/accu gemakkelijk op via het stopcontact. Ben jij er klaar voor om elektrisch te gaan?

Futuristische technologieën

Deze eBrommer beschikt over de meest futuristische technologieën, zoals bijvoorbeeld een antidiefstalsysteem. Bij verdachte bewegingen krijg je een melding op je telefoon én je kunt altijd de GPS-locatie van jouw brommer traceren. Het AirLock-systeem zorgt ervoor dat je jouw eBrommer aan – en uitzet zonder sleutel. Het intelligente dashboard laat in één oogopslag alles zien: batterijniveau, snelheid en bluetooth-connectiviteit. De B110S heeft een actieradius tot 105km!

Display brommer Segway

Welke kleur neem jij?

Deze brommer is verkrijgbaar in 5 kleuren: Donkergrijs-Zwart, Donkergrijs- Wit, Geel-Donkergrijs, Oranje-Lichtgrijs, Donkergrijs-Rood

Andere Segways

Je kunt hier klikken om ons verdere aanbod aan Segway eScooter en Brommers te bekijken. We hebben meerdere producten van Segway in het assortiment!