Hyundai KONA Hybrid 1.6 GDi Comfort | zakelijk lease

Home > zakelijk leasen > Hyundai KONA Hybrid 1.6 GDi Comfort

Zakelijk lease de Hyundai KONA Hybrid 1.6 GDi Comfort | zakelijk lease

Nieuw bij ons in de showroom

v.a. 339,- per maand

Hyundai KONA Hybrid

Nieuwe Hyundai KONA Hybrid 1.6 GDi Comfort : Profiteer nu van extra comfort: de  KONA is voorzien van de Krell Premium Audio 

De Hyundai KONA biedt volop ruimte, comfort, rijplezier en heeft een hoge zit. Na de benzine aangedreven Hyundai KONA en de volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA Electric is er nu ook de Hyundai KONA Hybrid.

Zakelijk lease de KONA v.a. 339,- excl. BTW per maand

Nieuwe Hyundai KONA Hybrid 1.6GDI Comfort automaat: spectaculair

Deze kleurrijke en sportieve ‘high-tech’ SUV met een 6-trapsautomaat en de mogelijkheid om extra sportief handgeschakeld te rijden, is in alles opvallend en staat nu in onze showroom, klaar voor een onvergetelijke proefrit. Als geen ander is de Hyundai KONA Hybrid de ideale SUV voor zowel particuliere als zakelijke rijders die van autorijden en de nieuwste techniek houden. Kom ‘m bekijken: de nieuwe Hyundai KONA Hybrid 1.6GDI combineert de voordelen van een zuinige benzinemotor met de trekkracht van een elektromotor. Dankzij het uitzonderlijk hoge trekgewicht in deze klasse – maar liefst 1.300 kg – is deze SUV ook geschikt voor caravans. Wie een extra rijke uitrusting wil kiest voor een geïntegreerd navigatiesysteem of voor de opties van de Hyundai KONA Fashion.

Hyundai KONA Hybrid 1.6GDi Comfort automaatDashboard

Hyundai KONA Hybrid: uiterst energiezuinig

De Hyundai KONA Hybrid SUV met automaat onderscheidt zich op tal van gebieden. Dat geldt bijvoorbeeld voor de aandrijving. Deze spectaculaire hybride auto in de Hyundai KONA-serie heeft een uiterst efficiënte hybride-aandrijflijn bestaande uit een zuinige 1.6 GDI benzinemotor en een krachtige elektromotor. De lithium-ion-polymeerbatterij/accu (1,56 kWh) van de Hyundai KONA Hybrid laadt automatisch op door de energie die wordt opgewekt tijdens uitrollen en remmen. Met de Hyundai KONA Hybrid ben je dan ook verzekerd van een ongekend laag benzineverbruik en minder emissies.

Expressief design Hyundai KONA Hybrid

De Hyundai KONA Hybrid SUV met automaat onderscheidt zich op tal van gebieden. Dat geldt bijvoorbeeld voor de aandrijving. Deze spectaculaire hybride auto in de Hyundai KONA-serie heeft een uiterst efficiënte hybride-aandrijflijn bestaande uit een zuinige 1.6 GDI benzinemotor en een krachtige elektromotor. De lithium-ion-polymeerbatterij/accu (1,56 kWh) van de Hyundai KONA Hybrid laadt automatisch op door de energie die wordt opgewekt tijdens uitrollen en remmen. Met de Hyundai KONA Hybrid ben je dan ook verzekerd van een ongekend laag benzineverbruik en minder emissie

Private lease hyundai kona gdi comfort

Expressief design Hyundai KONA Hybrid

Het bekroonde exterieurontwerp van de Hyundai KONA Hybrid oogt zelfverzekerd en kun je gerust uniek noemen. Op een wel heel bijzonder manier combineert de Hyundai KONA Hybrid elegante lijnen met aantrekkelijke stylingelementen en is daardoor vanuit elke hoek expressief. Deze combinatie maakt de Hyundai KONA Hybrid tot een unieke compacte SUV die zowel sportief als stijlvol is. De Hyundai KONA Hybrid is gemaakt om op te vallen maar ook om je hartslag te versnellen. Geniet elke (werk)dag opnieuw van zijn stoere uiterlijk, gespierde oppervlakken, ranke LED-verlichting en unieke SUV-details.

Meest innovatieve techniek Hyundai KONA Hybrid

De Hyundai KONA Hybrid biedt je de naadloze connectiviteit die je verwacht en de meest innovatieve technologie dat je leven gemakkelijker maakt en autorijden plezieriger dan ooit maakt. Enkele voorbeelden: een heel praktisch head-up display, Bluelink-connectiviteitsdiensten en een hoog geplaatste, ‘zwevende’ touchscreen voor optimale leesbaarheid en toegankelijkheid en verhoging van de veiligheid tijdens het rijden.

Krell Premium Audio

Met de Krell Premium Audio beleef je, je favoriete tracks op een intens nieuw niveau. De KONA is voorzien van acht speakers en versterkers, twee tweeters, vier woofers,centrale speaker en een subwoofer. Hierdoor brengt Hyundai geluidservaring naar een nieuw niveau.

Proefrit maken met de Hyundai KONA Hybrid?

De nieuwe Hyundai KONA Hybrid 1.6GDi automaat staat nu in onze showroom
Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden Hyundai KONA Hybrid 1.6GDi. Na een proefrit kunt u, wanneer u wilt, al binnen 48 uur rijden in uw Yourlease lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Jouw nieuwe lease-auto?
Bel 035 603 99 88 of mail ons voor de Hyundai KONA Hybrid!


Mitchell van Loon

035 603 99 38


Thomas Leeuwis

035 603 99 27


Mark Hoogendoorn

035 603 99 43Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl.

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.

De op deze pagina getoonde auto kan afwijken met onze voorraad. Neem contact op voor meer informatie.