Mobiliteit in uw verzorgingstehuis door Van Raam aangepaste fietsen

Chat riksja Transportfiets Van RaamWanneer mobiliteit je ontnomen wordt omdat je niet meer in staat bent om actief deel te nemen aan het verkeer kan je leefomgeving verkleinen. Wat voor de meeste mensen een kleine opgave is, zoals een dagje naar de markt, het strand of naar het terras wordt dan een opgave. Ook voor naaste familie is het vaak lastig wanneer ze opa, oma of beide niet gemakkelijk een dagje mee kunnen nemen.

Van Raam is een fietsproducent die zichzelf heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van fietsen voor mensen met een beperking en voor mensen die niet meer actief zelfstandig kunnen deelnemen aan het verkeer.

Er is aan iedereen gedacht

U kunt bijvoorbeeld kiezen om de Fun2Go duo fiets aan te bieden. Hierbij zit de passagier naast te bestuurder, de bestuurder stuurt maar de passagier kan wel mee trappen. Met deze fiets kunt u gemakkelijk met uw bewoners /cliënten een dagje naar de markt gaan. Ze zijn buiten en krijgen beweging.

Maar de producten van Van Raam gaan verder dan dat, zo ontwikkelde zij ook de Chat Riskja Transport fietst. De naam zegt het al het is echt een Chat riksja transportfiets Van Raam met oranje huifsoort Riskja. Uw bewoners/cliënten kunnen met z’n tweeën voorop zitten. De passagiers zullen de grootste lol samen hebben, gezellig kletsend met z’n alle een dagje uit. De Riskja wordt elektrisch ondersteund waardoor het trappen erg soepel gaat. De Riskja biedt families de mogelijkheid om een dagje opa en oma mee te nemen, gezellig uit lunchen of een fietstocht door het bos.

Van Raam aangepasten fietsen zakelijk leasen

Door Van Raam fietsen aan te bieden in uw verzorgingstehuis of bij uw dagbesteding biedt u een ongelofelijke luxe aan, niet alleen bij uw cliënten/ bewoners maar ook bij uw zorgpersoneel. Bedenk eens welke gemakken u hun biedt met deze aangepaste fietsen van Van Raam.

Bij Fietsabonnement kunt u deze fietsen voordelig zakelijk leasen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze fietsspecialisten, zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze passend aan uw situatie.

Maar u kunt natuurlijk ook deze aangepaste fietsen van Van Raam private leasen. Dit kan bij Fietsabonnement al 130 euro all-in per maand. Fiets abonnement heeft een rijk aanbod aan gepaste fietsen van Van Raam, bekijk het assortiment en neem vrijblijvend contact met ons op.

Fietsabonnement is onderdeel van Smeeing Mobility www.profile-smeeing.nl | www.fietsaccuwinkel.nl | www.autosmeeing.nl | www.yourlease.nl