Renault CAPTUR

Renault CAPTUR Intese Plug-in Hybrid private lease je bij Yourlease

v.a. 399,- all-in | 72 maanden | 5.000 km | Direct leverbaar | Bouwjaar: 2020

Specificaties van de Renault CAPTUR Intese 

Easy Link 9.3”Multimedia en Navigatiesysteem
17”Bahamas Diamond Black
Laadkabel 6,5 m model 3
Automatische Airco
PDC voor en Achter
Cruisecontrol
Elektrische parkeerrem
DAB
Camera achter
Led dagrijverlichting
Flying Consol
Easy access system
Automatische omschakeling grootlicht/dimlicht

Home » Renault » Renault CAPTUR

Lease nu een Renault CAPTUR Intese Plug-in Hybrid voor 399,- all-in per maand!

 Rij weg in deze waanzinnige Renault CAPTUR Plug-in Hybrid al vanaf 399,- all-in per maand. Je hebt dan een looptijd van 72 maanden. Of kies voor ons unieke flexibele lease abonnement van 24 maanden. Je betaald hiervoor 29,- euro per maand meer. Na de 24 maanden kun je de auto opzeggen wanneer jij wilt. Je hebt een opzegtermijn van 3 maanden.

Wil je de Peugeot e-208 zakelijk leasen? Dat kan! Profiteer direct van 8% bijtelling. Onze verkopers doen je graag een voorstel op maat.

De nieuwe Renault CAPTUR Intese Plug-in Hybrid

Deze nieuwe CAPTUR geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Deze Plug-in Hybrid rijdt tot 65km elektrisch. Zo kun je prima doordeweeks elektrisch rijden en voor de langere stukken maak je gemakkelijk gebruik van de hybride uitvoering. De door ons aangeboden Renault CAPTUR is uitgerust met diverse rijhulp systemen om jouw rijplezier en comfort te verhogen. Maak een afspraak om deze auto te bekijken in onze showroom of voor een vrijblijvende proefrit.

Renault CAPTUR Intese Plug in Hybrid sfeer
Renault CAPTUR Intese Plug in Hybrid

Volledig uitgerust met de nieuwste technieken

Het multi-sense systeem past zich aan jou aan! Kies gemakkelijk tussen een van de drie rijstijlen en verhoog je comfort door te kiezen tussen de acht licht standen. Bepaal zelf hoe jij wilt rijden. De CAPTUR past zich aan jou aan. In de PURE modes rijdt deze auto volledig elektrisch met een topsnelheid van 135 km/u.

Het multimediasysteem is niet alleen intuïtief maar ook gebruiksvriendelijk. De hoge resolutie 9,3” inch. scherm is makkelijk te bedienen maar helpt je ook tijdens het rijden. Binnen een oogopslag zie je bijvoorbeeld gemakkelijk de laadpunten op de kaart. Maar je ziet ook gemakkelijk de verschillende veranderingen in de energiestroom, instellingen voor opnieuw laden en je past de tempratuur in de auto gemakkelijk aan. Tijdens een proefrit heb je alle tijd om met het scherm vertrouwd te worden.

Om alles uit jouw Renault CAPTUR te halen raden we je aan om de app te downloaden. Zo heb je altijd in de gaten hoe vol je accu is maar je kunt ook alvast je interieur verwarmen, dat is wel zo fijn in de winter.

Ongekend veel rijplezier

De reactie vermogen van een elektrische auto in een hybride auto is waanzinnig snel. Met een simpele druk op de knop is de auto overgeschakeld naar 100% elektrisch. Geniet van het maximale rij plezier. Renault heeft immers al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van elektrische auto’s.

Renault CAPTUR Intese Plug in Hybrid dashboard

Vrijblijvende proefrit maken ?

De nieuwe Renault CAPTUR staat bij ons in de showroom

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit. Na je proefrit kun je, als je wilt, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Andere bekeken ook:

Peugeot e-208

Peugeot e 208

bestellen offerte button blauw

Peugeot e-208 GT

Peugeot e 208 GT

bestellen offerte button blauw

Peugeot e-2008 GT

Peugeot e 2008 GT Line

bestellen offerte button blauw

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 6039944

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.