Enyaq iV Style

Home » Skoda » Enyaq iV Style

De nieuwe Skoda Enyaq iV Style (private) lease je bij Yourlease

v.a. 599,- excl. btw | 60 maanden | 5.000 km | Leverbaar vanaf november | Bouwjaar: 2021

Skoda Enyaq iV Style Private lease

Specificaties van de Skoda Enyaq iV Style

Achterbankverwarming
Actieradius tot 390 km (iV 60) / 537 km (iV 80)
Apple Carplay / Android auto
Dodehoek detector
Achteruitrijcamera
Cruise control adaptief met stop&go

Krijg een Sonos Roam bluetooth speaker cadeau!

Tijdens de lockdown hebben wij een unieke actie! Wanneer je kiest voor een looptijd van 24 maanden of langer, dan krijg je een Sonos Roam Bluetooth speaker ter waarde van € 199,-  cadeau!

Sonos Roam

Private lease nu de nieuwe Skoda Enyaq iV Style v.a. 599,- per maand!

De Skoda Enyaq iV Style private lease je voordelig bij Yourlease! Verlaat de showroom in de iV 60 voor €599,- of de iV 80 voor €669,- excl. btw per maand. Je hebt dan een vaste looptijd van 60 maanden met 5.000 km per jaar. 

Deze Skoda Enyaq zakelijk leasen?

De Skoda Enyaq iV Style is ook te leasen in zakelijke Full Operational leasevorm. Hierbij gelden dezelfde tarieven en (flexibele) looptijden als voor de private lease. Voor meer informatie kunt u eenvoudig een aanvraag doen op deze pagina of contact met ons opnemen.

N2U EO 01 enyaq loft

Elektrische Skoda Enyaq iV 80: actieradius van 537 km!

Hou je van stil rijden zonder emissie? Dan is de Skoda Enyaq iV 80 iets voor jou! Deze 100% elektrische auto is niet zo maar een volledig elektrische auto met automaat. De auto rijdt zeer comfortabel en beschikt over de meest innovatieve veiligheidsverhogende technologieën. De actieradius van de Skoda Enyaq iV 80 is buitengewoon hoog: maar liefst 537 km.

 

Skoda Enyaq iV 80: eindeloos rijplezier

De 5-deurs Skoda Enyaq iV 80 heeft de moderne looks die je van een SUV verwacht. Naast de intelligente techniek bevat de auto extra veel (kofferbak)ruimte. Vanzelfsprekend draag je bij aan een beter milieu en je geniet van een ongekende actieradius. Kortom: De Skoda Enyaq iV 80 zorgt voor eindeloos rijplezier.

Elektrische stadsauto met de nieuwste technieken

De prachtige Skoda Enyaq iV 80 is voorzien van de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld de nieuwste versie van KESSY. Hiermee kun je de auto ontgrendelen zonder een sleutel. Met de phonebox laadt je jouw mobiele telefoon draadloos op. De Skoda Enyaq iV 80 is zeer veilig door de Area View waarmee door gebruik van vier camera’s de omgeving in de gaten gehouden wordt. Een zeer moderne auto dus!

Verrassend hoge actieradius: 537km volgens WLTP

Het aantal kilometers dat je kunt rijden met de Skoda Enyaq iV 80 is afhankelijk van meerdere factoren. De maximumcapaciteit van je accu is hierbij leidend. Dit geeft het aantal maximale kilometers aan die je kunt rijden. De batterij van de Skoda Enyaq iV 80 weegt zo’n 500 kilo en laadt bij een openbaar laadpunt (11 kW AC) in ca. 8 uur volledig op (0 – 100%). Met een snellader (126 kW DC) laadt de batterij van 10% tot  80% op in slechts 34 minuten. De WLTP actieradius is vastgesteld op 537 km! Dat is een zeer hoge actieradius voor een elektrische auto van dit formaat.

Praktische Actieradius tussen 300 – 615 km

Stad – Winter * 415 km Stad – Zomer * 615 km
Snelweg – Winter * 300 km Snelweg – Zomer * 385 km
Combi – Winter * 355 km Combi – Zomer * 485 km

Indicatie van de werkelijke actieradius. Winter: slechtste geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, weersomstandigheden en route.
Informatie afkomstig van ev-database.nl

Skoda Enyaq Comfort Plus pakket
Skoda Enyaq Assistentie pakket

Vrijblijvende proefrit maken ?

Stap in de nieuwe Hyundai i10

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit. Na je proefrit kun je, als je wilt, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Onze adviseurs staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 603 99 44

mylho Doppenberg

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest. Bekijk hier ons aanbod.