Vijf redenen om te kiezen voor flexibele private leasecontracten van Yourlease

Private leasen is helemaal hip en happening.

Waarom zou je nog een auto kopen en al die lasten voor jezelf nemen. Door private leasen hoef je nooit meer in een wagentje te rijden dat van een oud dametje geweest was, maar je kunt gewoon in een nieuwe auto rijden, hoe heerlijk is dat! Als dat je niet overtuigd, dan doen de onderstaande punten dat vast wel.

  1. Je kunt al een nieuwe auto rijden voor nog geen 200 euro per maand

Private leasen hoeft niet duur te zijn.

Het belangrijkste waar je op moet letten is, waar wil ik de auto voor gebruiken. Wanneer je alleen maar een auto nodig hebt om je naar je werk, je sportschool, de supermarkt en af en toe naar je familie verderop dan kun je prima uit de voeten met een leuke stadsauto.

Mitsubishi space star automaat private lease

  1. Je hoeft echt alleen nog maar te tanken (en je verkeersboetes betalen)

Ja, je kunt het bijna niet geloven. Kosten zoals wegenbelasting, onderhoud en reparatie zijn voor de rekening van de leasemaatschappij. De auto komt ook niet op jouw naam te staan maar blijft eigendom van de leasemaatschappij. Je hoeft dus letterlijk alleen nog maar te tanken en je eventuele boetes te betalen.

  1. Je kunt elk half jaar een andere auto rijden

Wil je in de zomer een heerlijke cabrio rijden maar in de winter liever een compacte SUV kies dan voor een flexibel contract van 6 maanden, na die zes maanden zeg je, je contract op en kun je direct een proefrit maken in die andere auto die je voor ogen hebt.

  1. Geen kosten achteraf

Niets als je private leaset bij Yourlease in ieder geval. Bepaal vooraf hoeveel kilometers je wilt rijden, bij ons krijg je altijd 5.000 km per jaar er gratis bij. Ben je toch lekker aan het rijden in je private leaseauto, dan kun je altijd je kilometer bundel kosteloos online verhogen.

  1. Wil je toch langer blijven rijden, dat kan ook!

We snappen dat je leaseauto wel erg goed bevalt, of misschien wilde je auto alleen voor je tijdelijke baan. Wat je situatie ook is, wanneer je kiest voor een flexibel contract kun je altijd lekker blijven rijden.

Renault Twingo private lease

Waar wacht je op.

Bekijk de huidige voorraad private lease modellen van Yourlease. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen en wanneer je er niet uitkomt kun je altijd een van onze specialisten raadplegen, zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.