8

Home » Volkswagen » Golf » 8

Volkswagen Golf 8 private lease je bij Yourlease

v.a. 399,- all-in | 60 maanden | 5.000 km | Direct leverbaar | Bouwjaar: 2020

Specificaties van de Golf 8

LED koplampen
Parkeersensor achter
Navigatiesysteem full map + hard disk
Parkeersensor voor
Volledig digitaal instrumentenpaneel
App Connect
Rijstrooksensor met correctie
Airco (automatisch)

Private lease de nieuwe Volkswagen 8 Life v.a. 399,- all-in

Private lease de VW Golf 8 v.a. 399,- all-in met een vaste looptijd van 60 maanden. Of Upgrade naar de 1.5 Life voor maar 40,- extra!

Nieuwe VW Golf: de hoogste standaard

De nieuwe 5-deurs Volkswagen Golf, model 8 oogt dynamischer dan ooit. En is als geen ander meegegroeid met de moderne automobilist. Je eist steeds veel van je nieuwe auto? De nieuwe VW Golf biedt het je allemaal. Kom ‘m binnenkort bekijken in onze showroom. Hij heeft vele premium features die autorijden nog makkelijker, slimmer, veiliger en fijner maken. Geniet bijvoorbeeld van adaptive cruise control en de best mogelijke radio-ontvangst met DAB+. Ook op het gebied van connectiviteit heeft de nieuwe VW Golf je heel veel te bieden. De door ons aangeboden VW Golf 1.0 TSI Life heeft een krachtige maar zuinige 1.0 Turbo benzinemotor (110 PK) of kies de VW Golf TSI Life 1.5, beide met een handschakeling met 6 versnellingen. Deze prachtige (zaken)auto is te bewonderen in onze showroom. Reserveer vandaag nog een proefrit.

Kies voor gemak

De nieuwe VW Golf biedt je meer gemak dan ooit. Dat begint al bij het instappen. Met de nieuwe VW Golf kun je onder meer de stoel, verlichting, temperatuur, radio, navigatie en diverse innovatieve assistentiesystemen naar wens instellen. Het grote touchscreen biedt je tal van handige functies en weergaves zoals je die kent van je smartphone. Je wilt het scherm personaliseren met je eigen foto’s en features? Ook dat kan. Met de nieuwe VW Golf 1.0 TSI Life kies je voor meer gemak. Maar ook voor meer rijplezier en optimale veiligheid.

Volkswagen Golf 8
Volkswagen Golf 8 dashbord

Unieke digitale ervaring nieuwe VW Golf

Je stelt hoge eisen aan je smartphone en televisie. Ook van je auto verwacht je een slimme en fijne digitale ervaring.Eveneens op dit gebied overtreft de nieuwe VW Golf al je verwachtingen. De digitale cockpit is op vele manieren te personaliseren en geeft je in één oogopslag alle belangrijke informatie over je rit. Het Discover Pro infotainmentsysteem van de nieuwe VW Golf is zowel te bedienen via het touchscreen als met je stem. Je wilt nog meer informatie? In de nieuwe VW Golf worden je snelheid en navigatiegegevens ook op de voorruit geprojecteerd. Hierdoor kun je je blik continu op de weg houden. Wel zo veilig, slim en comfortabel.

Nieuwe VW Golf luistert echt naar je

Van een nieuwe VW Golf verwacht je een nieuwe standaard. En allerlei nieuwe features die (zakelijk) autorijden leuker, makkelijker en veiliger maken. Het Voice Control stembedieningssysteem is zo’n feature. Vertel dit geavanceerde infotainmentsysteem wat je wil doen op WhatsApp, Gmail of Spotify en hij voert het direct voor je uit. Je hebt dus altijd de ideale bijrijder naast je in de auto.

Hightech Car2X draagt bij aan je veiligheid

Het unieke en uiterst slimme Car2X systeem van de nieuwe VW Golf 1.0 TSI communiceert met de auto’s en de wereld om je heen. En het waarschuwt je voor obstakels onderweg. Je Golf kan verder vooruit kijken dan jij en vertelt je wat je onderweg kunt verwachten. Het systeem waarschuwt je bijvoorbeeld voor een gevaarlijk kruispunt, een rood stoplicht of wegwerkzaamheden. Zijn er hulpdiensten in de buurt, ook die signaleert het systeem. Nog voor je de sirenes kunt horen, ben jij dankzij Car2X al op de hoogte.

Automatisch veilig binnen de lijntjes

Schakel je Lane Assist in dan houdt je nieuwe VW Golf je tijdens het autorijden keurig binnen de lijnen van je rijbaan. Het system waarschuwt je visueel en met een geluidsignaal als, je zonder richting aan te geven, van rijbaan verandert. Nog meer veiligheid en gemak? Combineer dan Lane Assist met Adaptive Cruise Control en Traffic Jam Assist (file-assistant). Samen heten ze Travel Assist. Je VW Golf houdt hiermee volledig automatisch voorliggers op veilige afstand. En bij filerijden hoef je bijna niets meer te doen. Het volstaat om je handen op het stuur te houden.

Fileparkeren, een eitje met nieuwe VW Golf

In een drukke stad en in de vaak net iets te krappe parkeergarages is fileparkeren vaak een heel gedoe. Niet met je nieuwe VW Golf 1.0 TSI. Dankzij de parkeersensoren voor en achter parkeer je heel gemakkelijk en soepel in. Je ziet het: de nieuwe VW Golf maakt het je lekker gemakkelijk.

Slimme IQ LED matrixkoplampen

De nieuwe VW Golf 1.0 TSI is een auto die gezien mag worden. Ook als het donker is. Met de IQ.Light LED matrixkoplampen heb jijzelf altijd goed zicht en zien tegenliggers jou. In elke rijsituatie, onder alle weersomstandigheden. Deze intelligente lichten passen zich automatisch en uiterst snel aan elke situatie aan. Grootlicht hoef je met de nieuwe VW Golf niet meer zelf te regelen. Je verblindt dus nooit meer per ongeluk tegenliggers. Duidelijk zal zijn: deze slimme LED-lampen dragen actief bij aan je veiligheid.

Diverse daadkrachtige assistentiesystemen

De nieuwe VW Golf is uitgerust met een groot aantal assistentiesystemen. We noemen er enkele. Met Front Assist (afstandscontrolesysteem) houdt je automatisch voldoende afstand tot je voorganger. City Emergency Braking herkent voetgangers en fietsers. En het Driver Alert system herkent vermoeidheid bij de bestuurder en waarschuwt met een ‘alert’ op het scherm maar ook met een geluidssignaal.

Vrijblijvende proefrit maken ?

Bekijk de nieuwe VW Golf 8 1.0 TSI Life in onze showroom

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden speciale uitvoering van de nieuwe VW Golf 1.0 TSI Life (model 8). Na je proefrit kun je, als je wilt, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend

Andere bekeken ook:

Peugeot 208 Active 1.2 PureTech

Private lease Peugeot 208 Yourlease

bestellen offerte button blauw

Opel Corsa 1.2 Turbo

Private lease Opel Corsa 1.2 Turbo GS line Yourlease

bestellen offerte button blauw

Volkswagen T-Roc 1.0

volkswagen t-roc private lease

bestellen offerte button blauw

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 6039944

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.