YourLease U12 Talent Tournament 2022

Sanne Smeeing (Yourlease): ‘Trots dat wij naamgever zijn van Talent Tournament’

Vorige week waren Sanne Smeeing (operationeel manager van hoofdsponsor Yourlease) en René Veenman (als voorzitter van de organisatiecommissie) bij de plek waar op 11 en 12 juni het Yourlease U12 Talent Tournament gehouden wordt. De velden van SO Soest worden dat weekend bevolkt door van zestien clubs uit binnen- en buitenland. Drie jaar geleden werd dit grootse evenement voor het laatst gehouden. De organisatie is er opnieuw in geslaagd om een aantrekkelijk deelnemersveld vast te leggen.

René en Sanne verrichtten op het hoofdveld van SO Soest, pal onder het reclamebord van Yourlease de loting voor de poule-indeling. Het is de opstart voor het twee dagen genieten van de topvoetballers van morgen.

 

Trots
Sanne blikt vooruit naar het toernooi. ,,Wij zijn blij en trots dat ons bedrijf de naamgever is van zo’n groot aansprekend toernooi. Bij de laatste editie in 2019 hebben de vele toeschouwers kunnen genieten van mooi voetbal en een gezellige sfeer en dat met prachtige weersomstandigheden. Hopelijk wordt de editie van 2022 een soortgelijke. Wij zullen zeker aanwezig zijn tijdens het toernooi met een aantal leuke acties. Yourlease kijkt uit naar het Talent Tournament van SO Soest.”

 

Op fietsafstand
René Veenman: ,,Prachtig dat we binnenkort van nationaal en internationaal jeugdvoetbal op topniveau kunnen genieten op een plek op fietsafstand van je huis.”

Het Yourlease Talent Tournament U12 heeft de volgende deelnemers: Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, FC Midjylland, KRC Genk, Legia Warschau, Omonia Nicosia, Paok Saloniki, Ajax, MFK Karvina, AZ, PSV, Vitesse, FC Twente, Feyenoord, Nottingham Forest en gastheer SO Soest.

Robert Smeeing, directeur van Smeeing Mobility Solutions, waar Yourlease een onderdeel van is vertelt: ,,Als sponsor willen wij meedenken, initiatief tonen en betrokken zijn. Zo willen wij dat SO Soest onze bijdrage onder meer inzet voor de jeugd. Dit toernooi waar de jeugd van SO Soest zich gaat meten met de beste clubs van Nederland én buitenlandse clubs is daar een mooi voorbeeld van.”

 

Wat is Yourlease?
Het private lease-model waar Yourlease op gebaseerd is, is ooit bedacht door oprichter Jan Smeeing. Sanne legt uit wat het concept inhoudt. ,,Bij Yourlease privé-lease ben je verzekerd van een vaste lage all-in prijs. We maken het onze klant zo gemakkelijk mogelijk. Zo bieden wij de voordeligste all-in privé lease voor zowel een nieuwe auto of occasion. Kijken en vergelijken kan in onze Yourlease Store met uitgebreide showroom aan de Koningsweg. Ons complete aanbod is daar te zien. Kijk alvast online, op onze website staat alles weergegeven, inclusief calculatie, dan weet je meteen wat je maandelijks kwijt bent. Zo kom je goed voorbereid bij ons binnen. Een proefrit is desgewenst mogelijk en vooraf een afspraak maken mag, maar is niet nodig.”

Private lease is voor iedereen legt Sanne uit. ,,Een jong iemand die zijn of haar eerste auto gaat rijden rekent en komt de conclusie dat lease rijden goedkoop is. Bovendien hebben wij flexibele contracten waar je na twaalf maanden zonder opgaaf van reden vanaf kan. Rij je al jaren je eigen auto en vind je de onderhoudskosten wel erg tegenvallen? Dan is Yourlease ook een mooi en voordelig alternatief.”

Tijdens het Talent Tournament zijn medewerkers van Yourlease aanwezig om informatie te verstrekken en er zijn leuke acties waar voor jong en oud wat te winnen is.