Aanbrengbonus

Verdien 150 euro korting op je volgende maandtarief!

Ben jij blij met Yourlease? En heb je anderen net zo enthousiast gekregen over het leasen bij Yourlease? Dan kun je daarmee 150 euro verdienen! En het leuke is: ook de nieuwe leaser krijgt van ons eenmalig 150 euro korting op zijn maandtarief.

Hoe werkt het?

Stap 1

Laat je vrienden, familie en collega’s weten waarom jij zo blij bent met onze service en ons aanbod. Wie weet worden zij net zo enthousiast en starten ze een vrijblijvende aanvraag.

Stap 2

Gaat er iemand in jouw omgeving daadwerkelijk een auto bij ons leasen op aanbeveling van jou? Dan hebben jullie beide recht op 150 euro korting op jullie volgende maandtarief!

Stap 3

Zowel jij als de nieuwe klant vullen onderstaand formulier in om jullie korting te claimen. Je ontvangt de korting binnen 2 maanden nadat het nieuwe leasecontract is ingegaan.

Beloning claimen

Vanaf het moment dat het nieuwe contract getekend is kunnen beide partijen hun beloning claimen. Dit doe je door beide het formulier op deze pagina in te vullen. Let op, je hebt hiervoor 30 dagen de tijd, anders vervalt je bonus. De korting wordt meestal een maand nadat je het formulier hebt ingezonden toegekend (voor de nieuwe leaser op de tweede factuur), maar dit kan variëren afhankelijk van de verwerkingstijd.

Actievoorwaarden

Om ervoor te zorgen dat we allemaal blij worden van deze actie en we dit nog heel lang kunnen blijven doen, zijn er een aantal actievoorwaarden:

  • Zowel de nieuwe klant als de aanbrenger dienen het formulier in de vullen om hun beloning te kunnen claimen
  • Beide partijen hebben 30 dagen de tijd om hun beloning te claimen, welke ingaan vanaf het moment dat de nieuwe leaser het contract heeft getekend.
  • De beloning wordt uiterlijk binnen 2 maanden na het indienen van het formulier toegekend.
  • Er is geen limiet aan het aantal nieuwe klanten dat je kunt aanbrengen.