Occasion lease

Home » Occasion lease

Occasion lease

Ga voor een occasion leasedeal en rijd in jouw favoriete auto zonder de hoofdprijs te betalen. Met onze occasion lease opties combineer je het gemak en de zekerheid van leasen met de voordeligheid van een tweedehands auto. En met onze laagste prijsgarantie weet je altijd zeker dat je de beste deal krijgt. Kies voor flexibiliteit, all-in service en het voordeligste leasetarief in de markt – kies voor Yourlease!

Wat is occasion lease?

Occasion lease betekent het leasen van een tweedehands auto. Hierbij kies je voor de praktische voordelen van leasen, terwijl je profiteert van de lagere kosten van een gebruikte wagen.

Het leasen van een occasion werkt vrijwel hetzelfde als het leasen van een gloednieuwe auto. Ook bij occasion lease ga je een leasecontract aan voor een bepaalde tijd met een bepaalde kilometrage. Na je looptijd kies je zelf of je je contract wilt verlengen of dat je de auto weer bij ons inlevert.

Ook bij occasion lease zijn onderhoud, reparatie, pechhulp, verzekering en belasting gewoon inbegrepen in je vaste maandbedrag. Hierdoor weet je precies wat je elke maand aan je auto kwijt bent!

De voordelen van occasion lease

Een tweedehands auto leasen is voordelig

Wanneer je een occasion private leaset, rijd je in een auto waarvan de eerste en duurste afschrijvingen al betaald zijn. Daarom betaal je dan ook een veel lager leasetarief voor jouw favoriete auto.

Een occasion is snel leverbaar, direct uit voorraad

Kies je voor een tweedehands leaseauto, dan profiteer je van een snelle levering. Onze occasions zijn namelijk direct uit voorraad beschikbaar. Zo staat jouw gekozen auto vaak binnen enkele dagen al voor je klaar.

Korte looptijden en flexibele contracten

Bij Yourlease occasion lease bieden we altijd een abonnement aan die past bij jouw situatie. Zo hebben wij unieke flexibele leaseabonnementen die an na 12 maanden kosteloos opzegbaar zijn wanneer jij wilt!

Grootste occasion aanbod van Nederland

De grootste voorraad occasions vind je bij Yourlease; onze auto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en goed onderhouden. Zo vind je altijd jouw ideale match en kan je snel én zorgeloos de weg op!

Een all-in leasecontract, ook voor occasions

Bij Yourlease is all-in ook écht all-in. Onderhoud en reparaties worden vergoed, net als je wegenbelasting en WA-casco-verzekering. Je hoeft dus echt alleen nog maar te tanken of te laden.

Zowel zakelijk als privé lease mogelijk

Bij Yourlease kun je kiezen voor zowel zakelijke als privé occasion lease. Flexibele voorwaarden, scherpe tarieven en een service die aansluit bij jouw persoonlijke en/of bedrijfssituatie. Dat is Yourlease!

Yourlease, specialist in occasion lease

Yourlease, Nederlands goedkoopste private lease aanbieder, is specialist in occasion lease. In de Yourlease Store in Soest, een unieke winkel waar je auto’s kunt bekijken en vergelijken, heb je heel veel keuze op het gebied van occasion lease en word je prettig verrast door een vaste maandprijs waarbij echt alles inbegrepen is.

Lease tweedehands Volkswagen Up!

 

volkswagen up goud

Lease tweedehands Fiat 500

 

fiat 500 cult private lease

Lease tweedehands Citroën C1

 

private lease citroen c1 blauw

Private lease occasion

Een occasion privé leasen bij Yourlease staat voor gemak en zekerheid. Zo kan je zorgeloos genieten van je auto zonder onverwachte kosten voor onderhoud of reparaties. Ons aanbod bestaat uit auto’s die zorgvuldig zijn geselecteerd en onderhouden. Hiermee willen wij jou het gevoel en de luxe van een nieuwe auto laten ervaren, maar dan voor een fractie van de prijs.

De goedkoopste private lease occasions vind je bij Yourlease

Op zoek naar een goedkope private lease occasion? Met de laagste prijsgarantie van Yourlease weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor jouw favoriete occasion. Sluit je aan bij de slimme leasers die kiezen voor gemak, zekerheid én de laagste prijs: sluit je aan bij de slimme leasers die kiezen voor Yourlease!

Voordelen private occasion lease via Yourlease

 

Betaalbaar leasen, zonder verrassingen

Bij Yourlease weet je precies waar je aan toe bent. Je betaalt een vast maandbedrag voor jouw occasion lease, inclusief all risk autoverzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden, apk en afschrijving. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan, met een helder eigen risico van € 295,-. Met onze inbegrepen 24-uurs pechhulp in heel Nederland hoef je je echt nergens zorgen over te maken.  Ook zorgen we bij onderhoud en raparatie aan je auto standaard voor een vervangende auto na 72 uur. Voor wie maximale zekerheid wenst, bieden we de optie om dit te verkorten naar 24 uur, tegen een kleine meerprijs.

Aantrekkelijk geprijsde lease occasions

Onze belofte is simpel: je betaalt nooit te veel. Een tweedehands auto leasen betekent genieten van een aanzienlijk prijsvoordeel ten opzichte van nieuw. Dankzij onze laagste-prijs garantie weet je zeker dat je altijd de beste leasedeal krijgt.

Flexibele leasevoorwaarden: opzeggen wanneer je dit wilt

Yourlease biedt unieke flexibele leaseabonnementen die al na 12 maanden maandelijks opzegbaar zijn. Zo behoud je de vrijheid om je auto te wisselen of je contract te beëindigen wanneer jouw situatie daarom vraagt, zonder extra kosten en zonder BKR-registratie. Dit is echt zorgeloos leasen op jouw voorwaarden.

Schadevrije jaren? Lagere kosten!

Bij Yourlease tellen je opgebouwde schadevrije jaren meteen mee voor een lager leasetarief. Na je leaseperiode verstrekken we een officiële schadebeeldverklaring. Dit document helpt je bij je volgende verzekeraar of leaseovereenkomst. Afhankelijk van de verzekeraar kun je jouw schadevrije jaren volledig of gedeeltelijk meenemen, of genieten van een korting op je premie. We adviseren altijd om bij meerdere verzekeraars een premie te berekenen, zodat je verzekerd bent van de beste deal. Wij regelen dat het papierwerk in orde is. Zo zorgen we dat je altijd het maximale voordeel behaalt.

Occasion lease zakelijk

Zakelijk een occasion leasen bij Yourlease betekent volledige ontzorging. Elk leasepakket, van shortlease tot lange termijn, wordt volledig afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Met een vast aanspreekpunt die alles voor je regelt, zodat je zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. En dat allemaal ook nog eens tegen het beste leasetarief in de markt.

Flexibele looptijden, lage tarieven en een all-in operational leasepakket; sluit je aan bij de slimme ondernemers die kiezen voor de aantrekkelijke leasevoorwaarden van Yourlease!

Zakelijk occasion leasen? Wij regelen alles!

 

Een vast aanspreekpunt voor jouw bedrijf

Als ondernemer wil je snel kunnen schakelen. Geen algemene servicenummers, maar persoonlijk contact met een specialist die met je meedenkt. Daarom krijg je bij ons een vast aanspreekpunt die jouw bedrijf en specifieke leasebehoeften door en door kent. Of het nu gaat om contractvragen, serviceverzoeken of nieuwe lease mogelijkheden, je vaste contactpersoon staat klaar om te zorgen dat jouw wagenparkbeheer zonder zorgen verloopt. Wij regelen alles, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je bedrijf.

Occasion lease, ook all-in en stukken voordeliger!

Ook bij occasions een all-in leasecontract van Yourlease, dan weet je precies waar je aan toe bent. Je betaalt één vast bedrag per maand dat alle kosten dekt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Zo kun je zorgeloos de weg op.

Flexibele leasecontracten, juist ideaal voor bedrijven!

Onze leasecontracten zijn ontstaan met jouw zakelijke behoeften in gedachten. Met de mogelijkheid om het contract al vanaf 12 maanden op te zeggen, bieden we maximale flexibiliteit die past bij de dynamiek van jouw onderneming.

Grootste voorraad jonge occasions – direct beschikbaar!

Bij Yourlease vind je de grootste voorraad jonge occasions van Nederland, waardoor je snel en flexibel kunt inspelen op de mobiliteitsbehoeften van je bedrijf. Met honderden modellen direct uit voorraad leverbaar, bieden we flexibele zakelijke leasedeals waarmee je snel de weg op kunt.

Personenauto's voorraad

Occasion voorraad bekijken – Direct beschikbaar

Flexibele leasedeals met keuze uit honderden modellen. Bij Yourlease vind je de grootste voorraad van Nederland!

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Mylho Doppenberg

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Ivan Petrovic

Ivan Petrovic

035 603 99 89

Mark Tikink

Mark Tikink

035 603 99 20

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen een week rijden (evt. eerder)
Inruilservice

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.