Zakelijk leasen

Zakelijk leasen bij Yourlease

Zakelijk een auto leasen, dat is zo geregeld bij Yourlease. Wij hebben naast voordelige vaste leasecontracten ook abonnementen die flexibel opzegbaar zijn. Zo kun je heel gemakkelijk overstappen of inleveren. Daarnaast heeft Yourlease de grootste voorraad van Nederland. Dat betekent dat je na je aanvraag binnen no-time kunt rijden. Vraag vrijblijvend een leasedeal offerte aan en laat je informeren.

Zakelijk leasen

Voorraad personenauto's

Flexibele zakelijke leasedeals met keuze uit honderden modellen. Bij Yourlease vind je de grootste voorraad van Nederland!

Personenauto's voorraad V2

Voorraad bestelwagens

Ben jij op zoek naar een zakelijke bedrijfswagen? wij hebben een ruim assortiment van compact, middelgroot tot groot.

Bestelwagen voorraad

Even sparren?

Wij denken graag mee over de beste leaseauto voor jouw werk en-/of zaak. Laat ons je terugbellen.

Volkswagen Golf

Welke zakelijke leaseauto kies jij?

Als zzp’er of mkb’er kun jij moeiteloos een zakelijke auto leasen bij Yourlease. Elk abonnement kun je volledig naar jouw eigen wensen online of telefonisch samenstellen. Zo bepaal jij persoonlijk wat je nodig hebt. Ga jij voor leasen bij Yourlease? Dan profiteer je van de zekerheid die het met zich meebrengt. Direct leverbaar, geen onverwachte kosten en een vast eigen risico van € 295,-. Elke zakelijke leaseauto van Yourlease komt met de volgende inbegrepen voordelen:

24-uurs pechhulp in Nederland
Reparatie en onderhoud
Allriskverzekering
Wegenbelasting
Flexibele contracten
Ook shortlease mogelijk

Voordelen van zakelijk elektrisch leasen

Heb jij al gedacht aan een elektrische leaseauto? Binnen de zakelijke leasewereld wint elektrisch rijden snel terrein, en dit is niet zonder reden. Naast de ecologische voordelen zijn er namelijk nog tal van andere pluspunten te noemen, waaronder een aantal fiscale voordelen.

Een van de grote voordelen betreft de bijtelling. In plaats van het gebruikelijke tarief van 22%, kun je nu als zakelijke rijder profiteren van een aanzienlijk lagere bijtelling, namelijk slechts 4%. Hoe zit dit precies? Enkele jaren geleden heeft de overheid een stimuleringsplan geïntroduceerd om elektrisch rijden aan te moedigen. Dit begon in 2018 met een bijteling van 4% voor een elektrische auto. Helaas loopt dit percentage met de loop der jaren weer langzaam op tot het oorspronkelijke bedrag. Op dit moment (2023) is het percentage voor een elektrische auto 16%. Maar ook jij kunt nog steeds profiteren van de gunstige bijtellingstarieven door te kiezen voor een occasion. Voor auto’s uit 2019 geldt bijvoorbeeld een bijtelling van 4%, uit 2020 is dit 8%, uit 2021 is het 12%, en zo verder. Let wel op: deze verlaagde bijtelling is slechts van kracht tot een bepaalde cataloguswaarde.

Een ander aspect dat aanzienlijke voordelen kan bieden, is het opladen in plaats van tanken. Als jouw bedrijf beschikt over één of meerdere laadpunten, of als je van plan bent deze te laten installeren, vergemakkelijk je het autorijden voor zowel jezelf als je personeel. Wanneer je bovendien gebruikmaakt van elektriciteit van bijvoorbeeld zonnepanelen op je gebouw, vergroot je niet alleen de milieuvriendelijkheid van je voertuig, maar verlaag je ook je kosten. Je kunt dan dus stoppen met het uitgeven van tankpassen! En laten we eerlijk zijn, elektrisch rijden biedt hiernaast ook nog eens een uiterst comfortabele rijervaring.

elektrisch lease zakelijk