Citroën

Private lease een Citroën bij Yourlease

Wij zijn gek van Citroën, wij hebben diverse modellen direct uit voorraad leverbaar

Citroën is al lang een gerecepecteerd merk, het Franse merk is dan ook niet meer weg te denken van ons straatbeeld. In 2002 heeft het merk een upgrade gehad en zo hebben de auto’s een veel sportievere uitstraling en een trendy look gekregen. Je herkent natuurlijk de Citroën aan zijn C1, C2, C3, C4, C5 modellen maar Citroën biedt tegenwoordig ook C-Crosser SUV aan, dit in samenwerking met Mitsubisi.  Kom naar onze Yourlease showroom in Soest om al onze Citroëns te bewonderen.

Heb je door zoveel keus moeite met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze en we nodig je graag uit om de auto’s te proberen middels een proefit.

Home » Citroën

Citroën: betrouwbaar, stijlvol en helemaal van deze tijd

Het hele merk van Citroën heeft er aan moeten geloven maar het resultaat mag er wezen. Met zijn nieuwe nieuwe uitstraling onderscheid Citroën zich echt van zijn concurrenten. Het nieuwe ontwerp straalt karakter uit, de airbumbs aan de zijkant van de auto dienen niet alleen ter bescherming maar geeft ook iedere auto een unieke en speelse uitstraling.  De Twinkoplampen verwerkt in het chroom geeft de Citroën een stoere look waar wij bij Yourlease erg blij  van worden.

Er zijn maar weinig auto’s met zoveel persoonlijkheid en uitstraling.

Waarom kiezen voor een Citroën

  • Betrouwbaar
  • Compact
  • Stijlvol en stoer
  • Iedere uitvoering is ruim
  • Super wegligging

Bekijk onze favoriete Citroën's:

Citroën C1

Citroen c1 rood homepage 021020

Citroën C1 private lease je vanaf 199,-

De Citroën C1 is in alle opzichten uniek, zo is deze auto niet alleen compact, hij is super wendbaar, geoptimaliseerde geluidsisolatie en een topklasse veercomfort. Deze Citroën C1 doet met zijn technologieën zeker niet minder voor dan zijn grotere varianten.

Citroen c4 cactus

Private lease Citroen C4 cactus origins Yourlease

De Citroën C4 Cactus lease je voor 339,-

De Citroën C4 Cactus Origin Collector’s Edition is rijkelijk uitgerust met de laatste technieken, comfortabele stoelen en is super afgewerkt met prachtige grafische vormen aan de buiten en gouden afwerking aan de binnenkant.

Citroen C3 Aircross Shine

Private lease Citroën C3 Aircross Feel Yourlease

Deze Aircross Shine lease je al vanaf 339,-

Met deze SUV heb jij alle controle op de weg. Rij comfortabel met volle zelfvertrouwen op elk wegdek. De door ons aangebode C3 Aircross Feel is voorzien van diverse technologieën waardoor het jou alleen maar gemakkelijk gemaakt wordt.

Vrijblijvende proefrit maken ?

Welke Citroën kies jij ? Kom naar onze showroom!

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden Citroën. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw Yourlease lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Martijn

Martijn Spijker

035 603 99 87

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.