Full operational lease

banner alkgemeen
Home » FAQ » Full operational lease

Meestgestelde vragen over Full operational lease

Wat is full operational lease?
Full operational lease is een zakelijke all-in leasevorm. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij en komt ook niet op je balans te staan. Verder wordt je volledig ontzorgd. Zo betaal je zelf alleen nog voor de brandstof of het laden van jouw auto of bedrijfswagen. Onderhoud, reparaties en verzekeringen regelen wij voor jou. Je betaalt hiervoor een vast maandbedrag.

 

Wordt de auto / bestelwagen mijn eigendom?
Bij full operational lease blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij. Wel kun je bij Yourlease aan het einde van jouw leasecontract ervoor kiezen om de auto over te nemen. Neem gerust contact op en vraag onder welke voorwaarden de auto of bedrijfswagen helemaal van jou is. Wij zullen je, als trouwe Yourlease klant, natuurlijk een passend voorstel doen.

 

Welke andere zakelijke leasevormen bestaan er?
Naast full operational lease bestaat er nog 1 ander zakelijke leasevorm, namelijk financial lease. Het verschil is dat je bij financial lease je auto afbetaald. De auto komt hierbij wel op je balans te staan. Je bent vanaf de eerste dag zelf eigenaar van de auto of bedrijfswagen. Ook regel je zelf je onderhoud, reparaties en verzekeringen. Bij Yourlease bieden wij alleen full operational lease aan.