Onderhoud

Onderhoud

Staat je vraag er niet tussen ? Neem dan gerust contact met ons op.
Home » FAQ » Onderhoud

FAQ Onderhoud

Moet ik zelf het onderhoud doen?

Het is verstandig elk jaar onderhoud aan de auto te laten voeren. Hiervoor mag u een afspraak maken met Auto Smeeing Soest B.V. your

Haal- en brengservice bij onderhoud kost  €4,50 per maand, daarvoor halen en brengen we je auto bij je thuis.
Omruilservice vervangend vervoer kost €9,50 per maand, je krijgt dan thuis een vervangende auto geleverd en nemen we de jouw leaseauto mee voor onderhoud.

Heb ik toestemming nodig voor een onderhoudsbeurt of reparatie?

Nee, u heeft geen toestemming nodig. Alleen als u onderhoud extern wilt laten uitvoeren terwijl u dit niet in het contract heeft staan.

Mag ik zelf een garage uitzoeken?

Als u gekozen heeft voor de optie onderhoudt extern, dan mag uzelf een garage naar keuze uitzoeken mits deze bij de BOVAG is aangesloten.

Is all-in echt all-in?

Bij Yourlease private lease wel. Inbegrepen in het vaste lage maandbedrag van een Yourlease auto zit onderhoud, houderschapsbelasting, WA casco-verzekering, rente en afschrijving, vervangend vervoer en 24-uurs pechhulp.

Wat houdt een Yourlease winterpakket in?

Bij deze optie wordt uw private lease auto afgeleverd met winterbanden en verzorgen wij jaarlijks een uitgebreide winterinspectie, een uitgebreide zomerinspectie en twee keer een bandenwissel. De opslag van banden/wielen is gratis.

Onderhoud is toch gratis?

Zeker. Onderhoudswerkzaamheden en reparaties moeten worden uitgevoerd volgens het door de fabrikant/importeur voorgeschreven onderhoudsschema bij Yourlease.

Onderhoud elders laten plegen:
Voor een maandelijks meer prijs van € 4,50 kunt u onderhoud laten plegen bij iedere BOVAG erkende garage in Nederland. Neem vooraf wel contact op met Yourlease.
Mocht u tijdens uw looptijd erachter komen dat u toch extern onderhoud wil hebben dan is dat mogelijk. U betaalt hetzelfde bedrag als wanneer u vanaf het begin voor extern onderhoud had gekozen. Het bedrag zal met terugwerkende kracht in rekening worden gebracht.

Rekenvoorbeeld:
Onderhoud extern is € 4,50 per maand.
U wil na 11 maanden de optie extern onderhoud afsluiten. Omdat Yourlease niet vanaf het begin een apart potje heeft gemaakt voor uw externe onderhoud zijn wij genoodzaakt u met terugwerkende kracht de € 4,50 in rekening te brengen. Dit komt neer op 11 x €4.50 = €49.50. We verwachten wel dat u maandelijks het oliepeil van uw motor controleert. Vanzelfsprekend krijgt u van ons een fles motorolie mee om zo nodig het oliepeil op niveau te houden. Klik hier voor een uitleg over hoe het oliepeil te controleren en zo nodig bij te vullen.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via 035 – 603 99 88 of mail je vraag naar info@yourlease.nl onze adviseurs beantwoorden graag je vraag en helpen je verder met de beste keuze voor jou Yourlease auto!