friendjes

friendjes, leasen zoals jij wil

Betaalbaar én duurzaam private leasen

De friendjes van Yourlease zijn ex-private lease auto’s. Deze auto’s hebben wat kilometers ervaring maar zijn zeker niet afgeschreven. Ze staan klaar voor de volgende avontuurlijke kilometers, samen met jou! Het zijn dus eigenlijk occasions (tweedehands) auto’s die jij betaalbaar kunt private leasen. Naast dat onze friendjes betaalbaar zijn, zijn ze ook nog eens flexibel opzegbaar! Zo kun je onbezorgd leasen wanneer jij maar wilt. Wij geloven dat private leasen voor iedereen betaalbaar en bereikbaar moet zijn.

Onze friendjes zijn standaard op voorraad, hierdoor kan jij lekker snel wegrijden met jouw friendje!

Logo 'friendje'

Peugeot 108 ‘friendje’

12 of 36 maanden leasen
188,-

Autos Yourlease template peugeot

Volkswagen Up ‘friendje’

12 of 36 maanden leasen
198,-

Autos Yourlease template volkswagenup

Fiat 500 ‘friendje’

24 of 72 maanden leasen
208,-

Fiat 500 Home

Toyota Aygo

12 of 48 maanden leasen
208,-

Toyota Aygo Home

Kia Picanto ‘Trees for all’

12 of 60 maanden leasen
216,-

Autos Yourlease template 1

Opel Karl 1.0 Ecoflex ‘friendje’

12 tot 48 maanden leasen
218,-

Opel Karl EcoFlex Private lease

Fiat 500 ‘friendje’ automaat

Flexibel opzegbaar
239,-

Fiat 500 automaat Home

Fiat 500 Cabrio ‘friendje’

48, 24, 0f 12 maanden leasen
268,-

Autos Yourlease template fiat500

SEAT Arona

339,-
Parkeersensoren + Apple Carplay
 329,-

Seat Arona Home

sebastien marchand EeEx8zpOESA unsplash

Milieuvriendelijker autorijden

Yourlease, onderdeel van Smeeing Mobility Solutions vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk. Wij zijn de samenwerking aangegaan met Trees for All.

Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame bosprojecten. Alle projecten van Trees for All zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.

Naast onze jaarlijkse donatie aan Trees for All willen we ook onze Yourlease rijders de kans geven om hun footprint te verkleinen. Daarom kun je bij o.a. onze friendjes je jaarlijkse kilometers compenseren. Dit kan al voor een paar cent per maand! Als je ervoor kiest de CO2-uitstoot van je gereden kilometers te compenseren zorgt Trees for All ervoor dat deze uitstoot wordt vastgelegd via gecertificeerde duurzame bosprojecten.

Yourlease en Smeeing Mobility doen meer voor het milieu, zo rijdt bijna het hele personeel elektrisch en ligt het dak van onze showroom vol met 1.200 zonnepanelen. Én we kiezen waar het maar kan voor de groene oplossing: met ledverlichting, recycling en milieuvriendelijke afvoer van oliën.

Verklein samen met ons jouw footprint door ook jouw kilometers te compenseren. Dit kan je makkelijk aanvinken bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Kies snel jouw favoriete auto uit!

Nieuwsgierig geworden naar Trees for All en haar projecten? Bekijk ze hier!

Logo Trees for All