Voordelen van Yourlease

Voordelen van Yourlease

Wil je graag een nieuwe auto rijden, maar dan zonder dat je voor verrassingen komt te staan? Een vast maandbedrag is één van de vele voordelen van Yourlease private lease, maar er zijn nog meer unieke voordelen. Zoals flexibel leasen en vele maatwerk opties. Lees hier alle voordelen van Yourlease

Vast maandbedrag

Geen onverwachte kosten

Bij Yourlease rijd je een auto voor een vast maandbedrag. Alle kosten zijn inbegrepen, alleen de benzine, wasstraat en eventuele verkeersboetes betaal je zelf. Dit zit allemaal in het maandbedrag:

  • Reparatie en onderhoud
  • WA autoverzekering en Cascodekking (er is een eigen bijdrage van €295,- per schade en voor berijders jonger dan 24 jaar €395,-)
  • Wegenbelasting
  • Bandenvervanging
  • Schadeherstel
  • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
  • Afschrijvingskosten

En vanuit Yourlease krijg je er de vertrouwde pechhulp service bij. Je krijgt het pakket voor het binnenland en dit kun je uitbreiden naar het buitenland.

Inclusief pechhulp service

Altijd zonder zorgen onderweg

Één van de voordelen van Yourlease is dat je kunt rekenen op de vertrouwde pechhulp onderweg. Je krijgt namelijk pechhulp in Nederland gratis bij je leasecontract. Daarmee kunnen jij en de berijders van jouw leaseauto rekenen op pechhulp in Nederland en vervangend vervoer op het moment dat de leaseauto wordt ingeleverd voor reparatie en/ of onderhoud.

Behoud van je opgebouwde schadevrije jaren

Ook de jaren als leaserijder tellen mee

Bij Yourlease wordt de verzekering van je leaseauto op jouw naam geregistreerd. Zodat je reeds opgebouwde schadevrije jaren ook na het privé leasecontract nog geldig zijn en je schadevrije jaren als leaserijder daarbij kunnen worden opgeteld. Als je dan na de leaseperiode toch besluit om weer een auto te kopen kun je deze weer inzetten als no-claimkorting op een nieuwe autoverzekering.

Keuze uit ijzersterke flexibele mogelijkheden

Opzeggen wanneer jij dit wilt

188 abonnement: je hebt de keuze uit speciaal geselecteerde auto’s voor dit abonnement. Je kiest hierbij voor een lease-abonnement van 36 maanden. Je kunt dit abonnement na 12 maanden geheel kosteloos opzeggen.

199 abonnement: bij een abonnement met een looptijd van 60 maanden kun je kiezen uit weer een andere selectie auto’s. Al na 24 maanden kun je je abonnement kosteloos opzeggen of natuurlijk lekker doorrijden.

Je huidige auto verkopen

Met Yourlease doe je dat zonder gedoe

Wil je je huidige auto verkopen? Geen probleem! Met de service van Yourlease kun je snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen, zonder dat daar vervelende onderhandelingen aan de deur met potentiele kopers of discussies met een dealer of garage aan vooraf gaan.

Rijden in afwachting van je leaseauto

Maak gebruik van een voorloopauto

Als je private leaseauto door Yourlease besteld is kun je om de levertijd te overbruggen gebruik maken van een zogenaamde voorloopauto. Terwijl je wacht op je leaseauto kun je tegen een scherp tarief gebruik maken van een huurauto.

Handige informatie over private lease

Hoe werkt het?

Waar moet je op letten bij privé-lease?

FAQ

Reeds klant bij Yourlease?

Klantenservice

Kilometerbundel aanpassen

Yourlease Store

Koningsweg 14, 3762 EC Soest
T 035 - 603 99 88
E info@yourlease.nl
 

Yourlease Store showroom

ma. t/m vr. 9.30 - 18.00 uur
donderdag koopavond tot 22.00 uur
za. 10.00 - 17.00 uur
zo. 11.00 - 17.00 uur

Telefonisch bereikbaar via
035 – 603 99 88

maandag 9.00 – 18.00 uur
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 22.00 uur
vrijdag 9.00 – 18.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur
zondag 11.00 – 17.00 uur