1.0 Pop

Fiat 500 Pop Hybrid private lease je bij Yourlease

v.a. 209,- all-in | 72 maanden | 5.000 km | direct leverbaar | Bouwjaar: 2020

Fiat 500 pop hybrid private lease

Specificaties van de Fiat500 Pop

Airco
Multifunctioneel stuurwiel
Elektrisch bedienbare ramen voor
Aux-aansluiting en Bluetooth-aansluiting voor al je infotainment

Home » Fiat500 » 1.0 Pop

Private lease nu een Fiat 500 Pop Hybrid voor 209,- all-in per maand!

De fiat 500 Pop Hybrid private lease je stralend voordelig bij Yourlease. Rij weg in deze stijlicoon voor 209,- all-in per maand. Je hebt dan een doorlooptijd van 72 maanden. Het gaat hierbij om een nieuwe auto.

De Fiat 500: Populairder dan ooit

Fiat kan natuurlijk niet achterblijven. Alle concurrenten brengen de een na de andere hybride of elektrische auto op de markt maar de Fiat 500 hybrid moesten we lang op wachten, maar hij is er en natuurlijk bij Yourlease in de showroom. De populaire stadsauto is een van de meest verkochte automerk. Net als de andere modellen is deze ook snel en wendbaar.

De Fiat rijdt tot 30 km per uur elektrisch. Met de zogenoemde zeilfunctie gaat de auto uit zichzelf over op zijn benzinemotor. Daarnaast is de auto waanzinnig stil, hierdoor hoor je bijna niet dat hij overgaat naar zijn benzinemotor. Om je extra zuinig te laten rijden geeft het display aan hoe en wanneer je het beste kunt schakelen.

Fiat 500: stijlvol en stoer

De Fiat 500 onderscheidt zich op allerlei gebieden, ook wat betreft technologie en veiligheid. Met de Fiat 500, de Italiaanse legende bij uitstek, ben je altijd in verbinding met jouw eigen wereld. De door ons aangeboden Fiat 500 1.0 Pop heeft een lekker pittige maar zuinige benzinemotor die 70PK voortbrengt, is voorzien van een schakelbak met 5 soepele versnellingen en heeft een prachtig interieur met diverse stijlvolle metallic accenten.

Ondeugende trekjes

Het gezicht van de Fiat 500 is vrolijk en heeft zelfs ondeugende trekjes gekregen. Het front van de door ons aangeboden versie oogt iets brutaler dankzij de profileringen, de dubbele horizontale sierstrip en de voorbumper met een prachtige driedimensionale grille. De poly-elliptische koplampen van de Fiat 500 lijken je bovendien uitdagend aan te kijken.

fiat 500 pop hybrid

Karakter en prachtig design

Maar weinig kleine auto’s bieden zowel karakter als schoonheid. De Fiat 500 wel. De eerder vermelde design-aanpassingen aan de buitenzijde zijn op unieke wijze gecombineerd met een totaal vernieuwd interieur, dat nu nog eleganter en stijlvoller is.

Vernuftig dashboard en bijzondere details

Het overzichtelijke dashboard van de Fiat 500 Pop is volledig vernuftig vormgegeven om onder ander de nieuwste infotainment-technologie harmonieus te kunnen integreren. De verchroomde details en de rondere bedieningselementen zullen je direct aanspreken. Ronduit handig zijn het nieuwe dashboardkastje en de nieuwe console voorzien van Aux- en USB-aansluiting voor je favoriete muziek en ee

Stadse comfort voor chauffeur en bijrijders

De door ons aangeboden Fiat 500 biedt je alle comfort die je maar wilt kunt. De sportief uitgevoerde stoelen hebben een slijtvaste bekledingsstof en een nog betere ergonomie waardoor het in- en uitstappen voor de achterpassagiers nog makkelijker is.

fiat 500 pop hybridkopie

Andere bekeken ook:

Fiat 500 Cabrio

Fiat 500 cabrio 1 1

bestellen offerte button blauw

Fiat 500 1.2 Lounge

Fiat 500 1.2 Lounge private lease

bestellen offerte button blauw

Fiat 500 1.0 Lounge hybrid

Fiat 500 Hybrid private lease

bestellen offerte button blauw

Vrijblijvende proefrit maken ?

We hebben een er maar een paar, dus wees er snel bij want op=op!

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit en laat je haren wapperen. Na je proefrit kun je, als je wilt, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Martijn

Martijn Spijker

035 603 99 87

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.