Sport-Hybrid

Fiat 500S Sport Hybrid private lease je bij Yourlease

v.a. 249,- all-in | 60 maanden | 5.000 km | direct leverbaar | Bouwjaar: 2020

Fiat500Sports Hybrid

Specificaties van de Fiat 500S

Airconditioning
Apple Car play
Sport interieur
Sport Exterieur
Lichtmetaal
Cruise Control / Speedlimiter
Mistlampen

Home » Fiat500 » Sport-Hybrid

Private lease nu een Fiat 500S Hybrid voor 249,- all-in per maand!

De Fiat 500S private lease je voordelig bij Yourlease. Rij weg voor 249,- all-in per maand. Je hebt dan een looptijd van 60 maanden.

Sportieve kilometers 

De iconische Fiat 500 was voor velen de ideale stadsauto en is dat nog steeds, maar sinds enige tijd staat deze compacte Italiaanse auto voor veel meer dan alleen dat. Eigenlijk is de Fiat 500 de ideale kleine auto waar je zo maar een beetje verliefd op kunt worden omdat-ie alles biedt wat je wilt. De nieuwe Fiat 500 is niet alleen maar leuk en hip maar stoer. En hij is ook nog eens mooi, kordaat, gedurfd, vrolijk en innovatief. Zeg nou zelf en ontdek het zelf tijdens een vrijblijvende proefrit: de Fiat 500S is het helemaal en heeft het allemaal!

FIAT500S hybrid dahsboard
Fiat500s dashboard

Stijlvolle en stoere Nieuwe Fiat 500S

De nieuwe Fiat 500S onderscheidt zich op tal van gebieden van een ‘gewone’ kleine stadsauto, o.a. wat betreft technologie en veiligheid voor jou en je passagiers. De innovatieve hybridetechniek zorgt ervoor dat de co2-emissie tot 20% verlaagd wordt. Maar ook het brandstofverbruik ligt een stuk lager dan bij een conventioneel verbrandingsmotor. Het mooie van dit alles is dat je niet inlevert op het rijplezier in de Fiat 500. Op het infodisplay in het dashboard kun je zien hoe zuinig je rijdt en wat je precies bespaart. Ook leert het display je hoe je het hybride systeem zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Natuurlijk leggen onze adviseurs je het ook graag uit tijdens een bezoek aan onze showroom. Een hybride auto hoeft niet bijgeladen te worden.

Nieuw dashboard, multimedia en Full map navigatie

Het lekker overzichtelijke dashboard van de nieuwe Fiat 500S is volledig nieuw vormgegeven, o.a. om de nieuwste infotainment-technologie harmonieus te integreren. De prachtige verchroomde details en de rondere bedieningselementen zullen je direct aanspreken. Bijzonder praktisch zijn het nieuwe dashboardkastje en de nieuwe console voorzien van Aux- en USB-aansluiting zodat je overal altijd kunt genieten van je favoriete muziek of podcast.

Sportief en veel comfort

De door ons aangeboden speciale versie van de Fiat 500S biedt je alle mogelijke comfort. De sportief uitgevoerde nieuwe stoelen hebben een nieuwe bekledingsstof en een nog betere ergonomie waardoor het voor de achterpassagiers nog gemakkelijker is om in- en uit te stappen.

Fiat500Sports Hybrid

Andere bekeken ook:

Fiat 500 Pop Hybrid

Fiat 500 hybrid

bestellen offerte button blauw

Fiat 500 1.2 Lounge

Fiat 500 1.2 Lounge private lease

bestellen offerte button blauw

Fiat 500 1.0 Hybrid Lounge

Fiat 500 Hybrid private lease

bestellen offerte button blauw

Vrijblijvende proefrit maken ?

Ben jij klaar voor sportieve kilometers met deze Fiat 500S?

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit. Na je proefrit kun je, als je wilt, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Martijn

Martijn Spijker

035 603 99 87

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.