Fiat private lease

Private lease Fiat

Bij Yourlease zijn verschillende modellen van het merk Fiat beschikbaar voor privé lease. Voor een vast all-in maandbedrag zijn deze auto’s te private leasen. Het leasecontract is zelf samen te stellen, zo kun je zelf de looptijd kiezen (een flexibele of vaste looptijd), het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en enkele fijne opties zoals all weather banden en haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties.

Bij Yourlease staan de modellen op voorraad en dat maakt dat je kunt proefrijden bij de Yourlease Store in Soest en dat de auto snel afgeleverd kan worden.

Aanbod Fiat private lease van Yourlease

Hieronder vind je de actuele voorraad Fiat private lease auto’s.

Geschiedenis van Fiat

Op 11 juli 1899 startte een groep ondernemers/investeerders onder leiding van de Italiaan Giovanni Agnelli het bedrijf “Societa Anonima Fabbrica Italiana Automobili Torino”. Een jaar later was de opening van de eerste fabriek in Corso Dante een feit. Fiat (de samentrekking van Fabbrica Italiana Automobili Torino) had direct 150 werknemers in dienst die in 1900 24 auto’s produceerden. Met de eerste exemplaren deed Fiat mee aan diverse races waarin het merk erg succesvol was met de 24 HP en de 8 HP. Al snel voerde Fiat de productie op en keek het bedrijf over de landsgrenzen heen. In de Verenigde Staten werd in 1908 Fiat Automobile Co. gevestigd. Fiat zag kansen op de exploderende Amerikaanse automarkt. Naast personenwagens begon het merk ook lichte bedrijfswagens, scheepsmotoren, vrachtwagens en trams te produceren. De daaropvolgende jaren stopte de ontwikkelingen op autogebied echter niet. Zo introduceerden de Italianen onder andere de cardanas, een patent van Fiat. Ook in de racerij bleef het merk goed presteren.

Modellen

Tegenwoordig kennen wij vele modellen van het automerk Fiat, zoals de: Fiat 500, Fiat 500X, Fiat 500L, Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat Tipo, Fiat 124 Spider, Fiat Doblo, Fiat Talento, Fiat Ducato en de Fiat Fullback.

* Auto’s die vallen onder de 188-abonnement voorwaarden zijn na 12 maanden opzegbaar, vraag naar de voorwaarden.