Fiat 500E RED

Home » Fiat » Fiat 500E RED

Oops, deze auto is (tijdelijk) niet leverbaar. Bekijk hier ons alternatieve aanbod. 

Fiat 500E RED

v.a. 449,- all-in | 24 tot 60 maanden | 5.000 km | Direct leverbaar | Bouwjaar: 2022

Fiat 500e red black

€ 41,66 subsidiekorting!
Je kunt nu weer SEPP (subsidieregeling elektrische personenauto’s voor particulieren) aanvragen! 

€ 41,66 subsidiekorting!
Je kunt nu weer SEPP (subsidieregeling elektrische personenauto’s voor particulieren) aanvragen! 

Specificaties van de nieuwe Fiat 500E 

Accupakket van 42Kwh (320 km actieradius)
Digitale Radio DAB+
Automatische airconditioning
Apple CarPlay / Android Auto
Cruise control
Navigatiesysteem
RED-pakket (lees meer…)

Welke looptijd kies jij?

Al vanaf € 449,- per maand private lease je de elektrische Fiat 500E RED met een vast 60 maanden abonnement.

Of kies voor een flexibel abonnement van 24 maanden, je betaalt slechts 50,- extra per maand. Na 24 maanden leasen kun je het contract ontbinden, wanneer jij maar wilt. Je hebt hierbij een opzegtermijn van 3 maanden.

Deze Fiat 500E RED zakelijk leasen?

Deze elektrische Fiat 500E RED is ook te leasen in zakelijke Full Operational leasevorm. Hierbij gelden dezelfde tarieven en (flexibele) looptijden als voor de private lease. Voor meer informatie kunt u eenvoudig een aanvraag doen op deze pagina of contact met ons opnemen.

Met een Fiat 500E RED maak jij de juiste keuze

De Fiat 500E RED, dit lijkt gewoon een originele en sportieve uitvoering van de Fiat 500E, maar is veel meer dan dat! (RED) is namelijk een hulporganisatie die wereldwijde gezondheidscrises bestrijdt zoals aids, covid en pandemieën in het algemeen. Fiat heeft ervoor gekozen om deze naam te binden aan de Fiat 500E en een RED-editie uit te brengen. Elke keer dat iemand een Fiat 500E RED aanschaft gaat er een donatie naar deze hulporganisatie. Zo zorg jij er, als leaserijder van deze auto, indirect voor dat er beter kan worden behandeld, begeleid en getest omtrent gezondheidscrisissen. Er is een bedrag van ten minste 4 miljoen dollar beschikbaar gesteld waarvan er bij elke aankoop van een Fiat 500E RED een bijdrage word gedaan om te helpen in de strijd tegen gezondheidscrises.

500 bev hbk RED red painted details desktop 680x400 1
Fiat 500E RED interieur

Een sportieve wagen met stijlelementen al over!

De Fiat 500E RED heeft alle kwaliteiten van de standaard 500E met daar bovenop nog extra’s. Zo is elke RED uitgevoerd met rode spiegelkappen en een rood logo voor en achter. Ook de zwarte uitvoering, die wij aanbieden, is voorzien van rode details wat zorgt voor een zeer opvallend en sportief uiterlijk. Ook binnenin de auto vind je veel details terug. Zo zijn de stiksels van de exclusief zwart bekleedde stoelen rood en zit er een RED-logo op de rugleuningen van de voorstoelen. Het dashboardpaneel is, hoe kan het ook anders, rood en is voorzien van een zwart 500-logo. De rode stiksels zie je ook weer terug in de stijlvolle vloermatten. Het stuurwiel is bekleed met een soft-touch materiaal en het RED-logo pronkt op het midden van het stuur.

Zuinig rijden met de 100% elektrische Fiat 500E RED

Met een elektrische auto maak jij natuurlijk bewust de keuze om volledig emissieloos te rijden. Hiernaast blijft comfort van groot belang. Deze Fiat 500 is uitgevoerd met een 42 kWh accu en kan daarmee maar liefst 320 kilometer afleggen zonder tussentijds opladen! Wanneer jij je auto vervolgens weer op moet laden is hij aan een gewone laadpaal (11 KW) binnen 4 uur weer helemaal volgeladen. Hiernaast zitten er een aantal functies op deze auto waardoor jij zo lang mogelijk op een volle accu door kunt rijden. Zo kan je de auto in 3 modi zetten: de normale modus, de Range modus en de Sherpa modus. In de Range modus kun jij rijden met één pedaal! De auto remt namelijk automatisch af tot stilstand wanneer jij gas loslaat, waardoor de auto dus ook automatisch bijlaadt (door de remkracht). De Sherpa modus is een soort spaarstand. In Sherpa haalt de auto een topsnelheid van 80 km/u, schakelt het systeem de klimaatregeling en de stoelverwarming uit en reageert het gaspedaal softer, waardoor je rustiger optrekt. Ideaal voor in de stad dus.

500bev ElectricFeatures SherpaMode 190 Desktop 480x435 1

Vrijblijvende proefrit maken ?

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden nieuwe Fiat 500E. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Anderen bekeken ook…

private lease fiat 500 sport

Fiat 500 Sport 1.0 Hybrid

24 tot 72 maanden

private lease opel corsa e

Opel Corsa-e

24 tot 72 maanden | 100% elektrisch

private lease fiat 500 dolcevita

Fiat 500 Dolcevita 1.0 Hybrid

24 tot 72 maanden

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.