Skoda E iV Style

Home » Héél Soest elektrisch » Skoda E iV Style

Héél Soest elektrisch met de Skoda CitiGo

uitverkocht! | max. 36 maanden | 5.000 km | direct leverbaar | Bouwjaar: 2020

Skoda Citigo: top 5 kleine lease auto's

Specificaties van de Skoda CitiGo

Airco (automatisch)
DAB ontvanger
Lichtmetalen velgen 16″
Cruise control
Extra getint glas
Rijstrooksensor

Profiteer nu van de Héél Soest Elektrisch actie!

Rij in deze elektrische auto vanaf 269,- all-in per maand (incl. stickers). Je hebt dan een doorlooptijd van 36 maanden. Je kunt de auto maandelijks weer opzeggen! Je zit dus nergens aan vast! Elektrisch rijden was nog nooit zo toegankelijk voor iedereen.

Uitverkocht! Helaas is dit model uitverkocht, houdt onze site in de gaten voor meer Heel Soest Elektrisch aanbiedingen!

Skoda citigo elektrisch private lease

Elektrische Skoda Citigo e iV Style stadsauto: actieradius van 260 km

Rij je veel in drukke steden? En hou je van lekker pittig en stil rijden, zonder emissie en zonder te hoeven schakelen?
Laat dan je oog vallen op de gloednieuwe Skoda Citigo e iV Style. Deze eerste volledig elektrische auto van Skoda is niet zo maar een volelektrische stadsauto met automaat. Hij rijdt heerlijk comfortabel en heeft alles wat je maar wilt waaronder de nieuwste veiligheidsverhogende technologieën. De actieradius is ongekend hoog voor een stadsauto: maar liefst 260 km.

Skoda Citigo e iV, de elektrische stadsauto die je veel biedt

De 5-deurs Skoda Citigo e iV heeft de moderne looks die je van een stadsauto verwacht. Maar hij combineert ook vernuftige techniek met extra veel ruimte. Dat zijn slechts enkele pluspunten. Alles bij elkaar genomen staat de nieuwe volelektrische Skoda Citigo garant voor veel rijplezier. Hierbij draag je bij aan een beter milieu en geniet je van een verrassend grote actieradius en een korte laadtijd. Kortom: met de Skoda Citigo e-iV Style krijg je heel veel waar voor je geld.

Private lease elektrisch automaat skoda 1

Prettige uitstraling Skoda Citigo e iV volelektrische stadsauto

Na een bezoekje aan de Yourlease showroom in Soest zul je het ongetwijfeld met ons eens zijn: de nieuwe Skoda Citigo E iV kon wel eens de perfecte volelektrische stadsauto zijn. Deze moderne en lekker compacte auto heeft onweerstaanbare looks door een geraffineerde vormgeving en LED-dagrijverlichting. De fraaie 16 inch lichtmetalen velgen, standaard op de door ons aangeboden Style-versie, dragen ook bij aan een sportieve uitstraling. Minstens zo onderscheidend is de prettige uitstraling van het interieur. Het dashboard van de Skoda Citigo e iVis werkelijk een lust voor het oog. Ook heel plezierig is de boordcomputer van de nieuwe, volelektrische Skoda Citigo E iV. Hiermee heb je alle informatie direct achter je stuur.
In één oogopslag zie je bijvoorbeeld je verbruik en de actieradius.

Skoda Citigo e iV biedt entertainment voor iedereen

In de volledig elektrische Skoda Citigo e iV stadsauto geniet je van je favoriete radiozender. Of je speelt via je smartphone jouw eigen muziek af. Het Radio Swing mediasysteem biedt je alle mogelijkheden. Dit innovatieve systeem is voorzien van een overzichtelijk kleurendisplay en voorbereidingen voor telefonie via Bluetooth, SD en USB/AUX.

Private lease skoda citigo ive elektrisch

Elektrische stadsauto die gezien mag worden

De prachtige gerestylde, volledig elektrische Skoda Citigo e iV stadsauto is op de achterzijde voorzien van een groen‘e-tje’. Hiermee laat je anderen op subtiele wijze zien dat jij milieuverantwoord rijdt in een 100% elektrische auto en stimuleer je hen wellicht om ook emissieloos te rijden. Het laden van elektriciteit voor de lekker pittige elektromotor (83 PK /61 kW) gaat bijzonder snel. Op normale wijze laden is binnen 5 uur gebeurd, met een snellader laadt je binnen 60 minuten voor 80% op.

Verrassend hoge actieradius Skoda Citigo E iV: 260 km

Het aantal kilometers dat je kunt rijden met je elektrische Skoda Citigo e iV is afhankelijk van verschillende factoren. De capaciteit van je accu is hierbij leidend. Het geeft het maximale aantal kilometers aan dat je met je accu kuntrijden. Net al vele andere moderne auto’s maakt ook de nieuwe Skoda Citigo e i V elektrische stadsauto gebruik van een Lithium-ion accu. Dit type accu heeft de hoogste energiedichtheid. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en hebben ze een lange levensduur. Wanneer je een rustige en zuinige rijstijl hanteert, is je actieradius groter dan bij een vlotte rijstijl. En wanneer je je elektrische Skoda Citigo zwaar belast, zal er meer vermogen nodig zijn dan bij een geringe belasting. De actieradius van de Skoda Citigo e iV is vastgesteld op 260 kilometer, een bijzonder hoge actieradius voor een stadsauto.

Goedkoper uit dan met een benzine- of dieseluitvoering

Een volle elektrische ‘tank’ is aanzienlijk goedkoper dan een benzine- of dieseltank. Het scheelt je ongeveer 50 tot 70 procent per laadbeurt. De kosten voor het opladen van de accu voor je elektrische auto hangt af van diverse factoren. Thuis laden is bijvoorbeeld goedkoper dan laden bij een openbare laadpaal. Maar ook dan ben je met een volle accu nog steeds goedkoper uit dan met een volle brandstoftank. Op basis van € 0,36 / kWh en het voor 75% opladen van een 36,8 kWh accu kost dit voor de Skoda Citigo e iV circa € 14,-.

Slim alle mogelijke ruimte benutten

Op tal van plekken in de Skoda Citigo e iV stadsauto kun je kleine spulletjes kwijt. In de optionele bagagenetjes aan de binnenkant van de voorstoelen kun je bijvoorbeeld je smartphone opbergen en binnen handbereik houden. Het extra ruime dashboardkastje, voorzien van slimme brilhouder, biedt je volop opbergruimte. En met de wegklapbare haak aan het daskhboardkastje heb je je tas altijd bij de hand. Ook handig: voor de passagiers achterin is er plaats voor hun beker.
Duidelijk zal zijn: de nieuwe Skoda Citigo e iV elektrische stadsauto is echt een ruimtewonder.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 6039944

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.