Jaguar I-PACE HSE / HS / S / First Edition de elektrische SUV business lease 4% bijtelling

Jaguar I-PACE

EV400 S / HS / HSE 5-drs, Airco

v.a. 995,-

Auto van het jaar 2019!

Een jury van 60 Europese journalisten uit 23 landen heeft de trofee van Auto van het Jaar uitgereikt aan de Jaguar I-Pace.

Beschikbare voorraad

In verband met  de grote vraag naar de Jaguar I-Pace (registratie 2018) hebben we nog een beperkte voorraad.

Diverse uitvoeringen

Yourlease heeft momenteel diverse uitvoeringen op voorraad van de I-PACE S / I-PACE SE / I-PACE HSE en de I-PACE First Edition voorzien van de mooiste opties.

Onze Yourlease I-PACE adviseurs kunnen u over elke uitvoering uitgebreid meer vertellen.


Mitchell van Loon

035 603 99 38


Mark Hoogendoorn

035 603 99 43


Thomas Leeuwis

035 603 99 27Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl.

Jaguar I-PACE: volledig elektrische 4WD-automaat – Auto van het jaar 2019!

Laatste modellen met 4% bijtelling over gehele cataloguswaarde! In de showroom van Yourlease staat o.a. de uiterst imposante Jaguar I-PACE volledig elektrische automaat klaar voor een onvergetelijke en onvergelijkbare proefrit.

Jaguar I-PACE, bijzonder imposante elektrische auto

Het rijgevoel met een Jaguar kent geen gelijke. Dat geldt ook voor een Jaguar met een elektrische aandrijving. Sterker nog: deze biedt zelfs nog meer mogelijkheden om vorm te geven aan de dynamische prestaties en het spraakmakende design waar Jaguar vermaard om is. De nieuwe Jaguar I-PACE is een pure Battery Electric Vehicle (BEV): een volledig elektrische auto die van meet af aan is ontworpen om deze nieuwe mogelijkheden te omarmen.

Highlights elektrische Jaguar I-PACE: o.a. 400 PK en actieradius van 470 km (volgens WLTP)

  • Vierwielaandrijving en 2 elektromotoren: leveren samen 400 PK vermogen en 696 Nm, acceleratie: van 0 tot 100 km/uur in 4,8 seconden.
  • Duurzame 90 kWh lithium-ion-batterij: elektrisch bereik tot 470 km volgens de WLTP-rijcyclus.
  • Snelladen van 10% tot 80 % binnen 45 minuten met 100 kW lader. In 15 minuten een rijbereik laden van 100 km.
  • Volledig elektrisch en emissievrij, dus slechts 4 % bijtelling

Jaguar I-PACE, ontworpen als elektrische auto

De kennis uit het Formule-E Kampioenschap, is direct gebruikt in de volledig elektrische Jaguar I-PACE. De nieuwe Jaguar I-PACE automaat is dan ook één van de meest opvallende auto’s uit de rijke historie van Jaguar. Hij is ontworpen als elektrisch aangedreven auto om optimaal gebruik te kunnen maken van de slimme aandrijflijn en maximale gebruiksmogelijkheden te kunnen bieden.

Slimste elektrische sportauto met 5 zitplaatsen: Jaguar I-PACE

Het radicaal nieuwe design is door Jaguar gecombineerd met een exclusief interieur van een SUV. Een geavanceerde, volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor hoge prestaties zonder emissie. De baanbrekende technologieën werken naadloos samen met de bevoorrechte berijder. De nieuwe Jaguar I-PACE is spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden en biedt ongeëvenaarde connectivity-mogelijkheden.

Volledig elektrische Jaguar I-PACE: extreem groot bereik

Dankzij een geavanceerde 90 kWh lithium-ion-batterij met 432 cellen heeft de Jaguar I-PACE een extreem grote actieradius van 470 km (volgens WLTP). Opladen van 0 tot 80 % kan in slechts 45 minuten bij een 100 kW DC-snellaadstation. Bij thuis laden met een AC-wallbox (7 kW) duurt dit zo’n tien uur en is het mogelijk de batterij in de nacht op te laden. Bij het laden verhoogt (of verlaagt) de volledig elektrische Jaguar I-PACE automatisch de temperatuur van de batterij om het laadproces te optimaliseren en in zo kort mogelijke tijd een maximaal rijbereik te realiseren.

Hoog prestatieniveau volledig elektrische Jaguar I-PACE

De 2 door Jaguar ontwikkelde elektromotoren – direct met de aandrijfassen verbonden – drijven de voor- en de achterwielen aan. Samen zijn ze goed voor een topvermogen van maar liefst 294 kW (400 PK) en een koppel van 696 Nm. Deze indrukwekkende waarden staan garant voor sportautoachtige prestaties met een acceleratie van 0-100 km/uur in slechts 4,8 seconden. De prestaties gaan samen met exceptioneel comfort en rijdynamiek, ook door de perfecte gewichtsverdeling van 50:50 en een laag zwaartepunt.

Geavanceerde connectiviteitstechnologie Jaguar I-PACE

De volledig elektrische Jaguar I-PACE heeft een Touch Pro Duo infotainmentsysteem dat is te bedienen via intuïtief te gebruiken touchscreens. Het volledig nieuwe navigatiesysteem van de elektrische Jaguar I-PACE maakt gebruik van topografische gegevens, informatie van vorige ritten en uw rijstijl om u te voorzien van een gepersonaliseerde routebegeleiding en om een accurate actieradius te calculeren.

Elektrische Jaguar I-PACE voorzien van vele opties

De door ons aangeboden 5-deurs Jaguar I-PACE  First Edition / HSE / SE / S zijn allemaal smaakvol samengesteld en voorzien van veel opties. Om er enkele te noemen:

– Panoramadak
– 18 of 20 inch lichtmetalen velgen.
– Lederen sportstoelen
– Premium LED-verlichting
– Heads-up display
– Instapverlichting automatisch dimmend, met memoryfunctie en logo-projectie.
– DAB+ radio
– Ambiance verlichting volledig samen te stellen naar uw wens

Beleef een proefrit met de nieuwe Jaguar I-PACE

Kom naar de Yourlease Store showroom en u zult zelf constateren: een proefrit met de volledig elektrische Jaguar I-PACE is een onvergelijkbare en onvergetelijke belevenis. Onze showroom is ook elke zondag open.

Jouw nieuwe lease-auto?
Bel 035 603 99 88 of mail ons voor een proefrit in de 100% elektrische Jaguar I-PACE type S / SE / HSE of First Edition.

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.

De op deze pagina getoonde auto kan afwijken met onze voorraad. Omschreven actieradius en modelinformatie zijn afkomstig van de informatie verstrekt door de fabrikant. Neem contact op voor meer informatie.