Kia private lease

Private lease Kia

Bij Yourlease zijn verschillende modellen van het merk Kia beschikbaar voor privé lease. Voor een vast all-in maandbedrag zijn deze auto’s te private leasen. Het leasecontract is zelf samen te stellen, zo kun je zelf de looptijd kiezen (een flexibele of vaste looptijd), het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en enkele fijne opties zoals: onderhoud bij BOVAG garage bij je om de hoek en bijvoorbeeld all weather banden.

Bij Yourlease staan de modellen op voorraad en dat maakt dat je kunt proefrijden bij de Yourlease Store in Soest en dat de auto snel afgeleverd kan worden.

Aanbod Kia private lease van Yourlease

Hieronder vind je de actuele voorraad Kia private lease auto’s. Kies uit een jong gebruikte, nieuw, hybrid of elektrisch, voor ieder wat wils.

All-in v.a. 169,-

groen-vinkjeNa 12 maanden gratis opzegbaar*
groen-vinkjeGratis overstapservice
groen-vinkjeOnderhoud en reparatie
groen-vinkje24/7 pechhulp
groen-vinkjeEigen showroom (ook op zondag open)

Geschiedenis van Kia

Kia is een Zuid-Koreaans automerk dat deel uitmaakt van Hyundai Motor Company. Het bedrijf begon in 1944 met het ontwikkelen van fietsen en motorfietsen. Vandaar ook dat de naam van Kia eigenlijk Kia Motors is. Pas in de jaren zeventig startten ze met het ontwikkelen van personenauto’s. Diverse modellen werden ontwikkeld in Zuid-Korea maar als gevolg van de financiële crisis ging Kia in 1997 failliet. Hoewel ook Ford interesse had werd uiteindelijk Hyundai die Kia overnam en een hechte samenwerking startte met Kia. Hyundai en Kia werken nauw samen en delen o.a. technieken en ontwerpen onderling uit.

De naam Kia betekende opkomende zon uit Azië. KI staat voor het opkomen van de zon, de a staat voor Azië.

Kia picanto privelease

Modellen

Tegenwoordig kennen wij vele modellen van het automerk Kia, zoals de: Picanto, Stonic, Sportage, Niro Hybrid, E-Niro, E-Soul

* Auto’s die vallen onder de 188-abonnement voorwaarden zijn na 12 maanden opzegbaar, vraag naar de voorwaarden.