Lynk & Co 01

Home » Lynk & Co 01

Lynk & Co 01 Plug-in Hybrid

v.a. 599,- all-in | Altijd opzegbaar! | 5.000 km | Direct leverbaar | Bouwjaar: 2022

Private lease lynk & Co

Meet the Lynk & Co 01

 Panoramadak
 69 km volledig elektrisch
 Multifunctioneel stuurwiel
 Parking assistance
 Apple Carplay / Android Auto
 Automatic Climate Control
 Verwarmbare voorstoelen
 20″ design velgen
 Auto beheren via Lynk & Co-app

Flex it up, altijd opzegbaar!

Rij weg in deze auto vanaf 599 all-in per maand. Je hebt dan een looptijd van 60 maanden.

Wil jij niet vastzitten aan een looptijd? Kies dan voor ons meest flexibele contract. Deze auto is namelijk altijd opzegbaar! Met 2 maanden opzegtermijn en een eenmalige borg van 3x het basis maandtarief (1.797,-) kun jij de auto opzeggen wanneer je zelf wilt.

De Lynk & Co 01, gedurfd anders

Wat een gave auto is dit! In het uiterlijk van de Lynk & Co 01 zitten veel details die samen de auto een unieke identiteit geven. Kijk eens naar de verticale grill die de hele voorkant bekleed en de strakke lijnen die de auto een stijlvolle uitstraling geven. Ook is de auto standaard uitgevoerd met een panoramadak die bijna het hele dak vult. Zo heeft de auto een heel open gevoel en voel je je altijd verbonden met jouw omgeving. Waar je de Lynk & Co echt aan kunt herkennen zijn de blauwe sierlijsten die aan alle kanten van de auto pronken. Was het je al opgevallen dat zelfs de prachtige 20 inch velgen hierin eigenwijs meedoen?

763
Digital key new

Ga jij de connectie aan?

Verbinding is een woord dat in vele opzichten bij deze auto en dit merk past. Naast de visuele verbondenheid met je omgeving, die te danken is aan het glazen panoramadak, ben je ook op vele andere gebieden verbonden. Zo laat het Infinity-systeem met maar liefst 10 luidsprekers, jouw eigen muziek optimaal klinken en laadt jouw telefoon tegelijkertijd draadloos op. Het 12,7 inch touchscreen middenscherm bevat een heel aantal slimme features die zorgen voor optimaal comfort. Zo hoef jij vanaf nu niet zelf meer in te parkeren. Het ‘Park Assistance’ systeem maakt gebruik van voor-, achter- en zijsensoren.  Hiermee weet hij jou, met één druk op de knop, in de krapste parkeerplek te krijgen.

Wist je dat je met de Lynk & Co-app letterlijk altijd verbonden blijf met jouw auto? Je kunt via deze app de temperatuur regelen, de deuren openen en op slot doen, de laadstatus bekijken en nog veel meer. Je gaat het allemaal ontdekken wanneer je kiest voor de Lynk & Co 01.

Vrijblijvende proefrit maken ?

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden nieuwe Lynk & Co 01. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.