Nissan Micra

Home » Nissan » Nissan Micra

Nissan Micra N-Design

v.a. 333,- all-in | 36 tot 48 maanden | 5.000 km | Direct leverbaar | Conditie: Nieuw

private lease nissan micra

Opties van de Nissan Micra

NissanConnect infotainment systeem
Navigatiesysteem met TomTom
Apple Carplay / Android Auto
Bose Personal Audiosysteem
Metallic lak

Wat wordt jouw looptijd?

Je leaset deze Nissan Micra met een vaste looptijd van 48 maanden. Wil je de mogelijkheid hebben om eerder op te zeggen? Ga dan voor het 36 maanden flex abonnement. We vragen voor dit flexibele contract enkel een eenmalige betaling van € 333,-.

Bij het flexabonnement mag je na de looptijd kosteloos opzeggen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te blijven rijden. 

Deze Nissan Micra zakelijk leasen?

Deze Nissan Micra is ook te leasen in zakelijke Full Operational leasevorm. Voor meer informatie hierover kunt u eenvoudig een aanvraag doen op deze pagina of contact met ons opnemen.

Nissan Micra, de compacte auto vol techniek

Met de nieuwe Nissan Micra worden functionaliteit en design met elkaar gecombineerd, wat zorgt voor een gewaagd uiterlijk. Verder zorgen een aantal slimme assistentiesystemen ervoor dat je nooit alleen te weg op hoeft. Je moet de auto zien als een ervaren co-piloot die altijd met je meegaat. Zo helpt de dode hoek detectie je bij het wisselen van rijbaan, door aan te geven wanneer er een andere auto in jouw ‘blind spot’ rijdt. Ook parkeerstress is verleden tijd, met het intelligente Around View beeldscherm. 4 camera’s houden jouw omgeving in de gaten, wat er voor zorgt dat jij de meest ingewikkelde manoeuvres met gemak uitvoert. Hiernaast biedt de auto ondersteuning bij accelereren, afremmen en sturen.

Micra 2 Flyover simplified LHD V1 pace300.jpg.ximg .l full m.smart
18TDIlhd MICRA 054 V1 pace205.jpg.ximg .l full m.smart

Altijd van alles op de hoogte onderweg

Met de Nissan Micra hou je alles in 1 oogopslag in de gaten op het 7 inch multitouchscreen. Het scherm is eenvoudig te bedienen en geeft je onder andere direct toegang tot navigatie en jouw favoriete playlists. Ook kun je met Apple Carplay / Android Auto veel van jou mobiele activiteiten ook uitvoeren via je auto. Dit is een slimme en veilige manier om je smartphone te gebruiken tijdens het rijden.

Vrijblijvende proefrit maken ?

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden nieuwe Nissan Micra. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.