Opel Rocks-e

Home » Opel » Opel Rocks-e

Opel Rocks-e, compact en opvallend

v.a. 199,- all-in | 60 tot 36 maanden | 5.000 km |  Bouwjaar: 2022

Opel Rocks e private lease

Specificaties van de Rocks-e Base

Brommobiel (max. 45 km per uur)
Two-tone exterieur
220-Volt laadstekker geïntegreerd in zijpaneel
LED verlichting voor en achter
Verloopstekker naar 1 fase (optioneel +8,-)
Panoramadak
14″ stalen wielen
Ook in Kargo uitvoering (bezorgauto) te leasen!

Upgrade Tekno (+ 20,-)

Design wieldoppen
Gele accenten
Gele opbergvakken op dashboard, ophanghaak en opbergnetten
ConnectBox

Upgrade Klub (+ 20,-)

Design wieldoppen
Grijze accenten
Grijze opbergvakken op dashboard, ophanghaak en opbergnetten
ConnectBox

Kies jouw looptijd

Rij weg in deze elektrische citycar voor maar € 199,- incl. BTW per maand . Je hebt dan een looptijd van 60 maanden. Of kies voor één van onderstaande flexabonnementen:

48 maanden flex: + 20,- /mnd
36 maanden flex: + 60,- /mnd

De flexabonnementen kunnen zonder opgaaf van reden opgezegd worden wanneer de looptijd verstreken is, maar je mag ook blijven rijden.

Oops, deze auto bieden wij helaas niet meer aan in de lease. Bekijk hier ons alternatieve aanbod. 

Jong, urban én duurzaam

Opel maakt een statement met de nieuwe volledig elektrische Opel Rocks-e. Deze super compacte auto mag je al besturen vanaf je 16’de jaar. Met deze Citycar kun je elke plek bezoeken die je maar wilt zonder parkeerstress. Rijden in de stad is nog nooit zo makkelijk geweest! Deze mini-auto  is standaard uitgevoerd met een panoramadak, waardoor je altijd lekker kunt genieten van het weer. Ondanks dat het een kleine auto is, zal de ruimte binnenin de auto je verbazen. Je zit heel comfortabel met royale beenruimte. Kortom, rijden in deze auto geeft een gevoel van maximale vrijheid!

100% elektrisch: duurzaam, maar ook praktisch

Deze stadsauto is ideaal voor korte afstanden in en rondom de stad. De auto heeft een maximumsnelheid van 45 km per uur. Op een volle accu rij jij met gemak 70 kilometer zonder tussentijds op te laden! Maar moet jij laden, dan is dat ook hartstikke makkelijk. Je kunt de auto namelijk opladen aan een laadpaal langs de weg, een eigen laadpaal, maar het kan ook gewoon in het stopcontact bij jou thuis. De laadkabel zit geïntegreerd in de auto en heeft aan het uiteinde een gewone 220 volt stekker.

2ba704ec 8d9b 4bb3 a605 0fc1f486c132
Schermafbeelding 2022 05 31 om 08.39.41

Efficiënt en praktisch

De Opel Rocks-e is opgebouwd uit zoveel mogelijk dezelfde onderdelen. De voor en achterkant van de citycar zijn, op de kleur lampen na, precies identiek. Zelfs de deuren zijn hetzelfde, waardoor ze in tegengestelde richting opengaan. Bij elk onderdeel hebben ze gezorgd voor een zo efficiënt mogelijke productie, wat ervoor zorgt dat de prijs van deze elektrische citycar laag kan blijven.

Een citycar met veel comfort!

Als je denkt dat er in zo’n compacte auto geen ruimte is voor extra comfort, dan heb je het mis. Het tegendeel is waar! De auto is uitgevoerd met een verwarmingssysteem, een ventitaliesysteem en ontwaseming. Op iedere uitvoering van de Rocks-e zit een glazen panoromadak. Ook liggen er standaard all weather matten in de Rocks-e, die heel makkelijk schoon te houden zijn. Bagage mee? Aan de passagierskant zit een haakje om je tas aan op te hangen en daaronder is er zelfs een speciale ruimte voor je koffer! Kleine spullen kun je kwijt in de binnenkant van de deur.

De Rocks-e als bedrijfsauto, de Opel Rocks-e Kargo

Wij, bij Yourlease, zien het helemaal gebeuren: de Opel Rocks-e als bezorgauto. Een groot voordeel is dat de drukke stad makkelijk bereikbaar is, en dat terwijl je gewoon droog zit! Ook kun je je personeel vanaf 16 jaar al op pad sturen. Kortom, dit is de droom van elke bezorger. Gelukkig dacht Opel er net zo over. Zij kwamen daarom met een extra toevoeging op de Rocks-e, namelijk de Kargo-uitvoering. Deze versie heeft, op de plek van de passagiersstoel, een heel handig universeel opbergvak. Hierin kun jij jouw pizza’s of andere pakketjes makkelijk en veilig opbergen. De Rocks-e Kargo heeft met 260 liter 3 keer zoveel laadruimte als de standaard versie en heeft een laadvermogen tot 120 kilo. Kortom, een uniek transportmiddel voor in de stad!

5a6fc740 e948 42f0 81db dd4963d0e9d9

Vrijblijvende proefrit maken ?

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden nieuwe Opel Rocks-e citycar. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen een week rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.