Peugeot private lease

Private lease Peugeot

Bij Yourlease zijn verschillende modellen van het merk Peugeot beschikbaar voor privé lease. Voor een vast all-in maandbedrag zijn deze auto’s te private leasen. Het leasecontract is zelf samen te stellen, zo kun je zelf de looptijd kiezen (een flexibele of vaste looptijd), het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en enkele fijne opties zoals: onderhoud bij BOVAG garage bij je om de hoek en bijvoorbeeld all weather banden.

Bij Yourlease staan de modellen op voorraad en dat maakt dat je kunt proefrijden bij de Yourlease Store in Soest en dat de auto snel afgeleverd kan worden.

Aanbod Peugeot private lease van Yourlease

Hieronder vind je de actuele voorraad Peugeot private lease auto’s.

All-in v.a. 169,-

groen-vinkjeNa 12 maanden gratis opzegbaar*
groen-vinkjeGratis overstapservice
groen-vinkjeOnderhoud en reparatie
groen-vinkje24/7 pechhulp
groen-vinkjeEigen showroom (ook op zondag open)

Geschiedenis van Peugeot

In 1889 werd de eerste auto met de naam Peugeot gepresenteerd op de wereldtentoonstelling van Parijs: een stoomauto met drie wielen, gebouwd in samenwerking met ingenieur Léon Serpollet. Deze auto werd niet op de markt gebracht. De Peugeot 203 was het eerste nieuwe model dat na de oorlog werd geïntroduceerd. Het is ook de eerste Peugeot waarvan meer dan een half miljoen exemplaren zijn geproduceerd.

Modellen

Tegenwoordig kennen wij vele modellen van het automerk Peugeot, zoals de: Peugeot 108, Peugeot 208, Peugeot 308, Peugeot 308 SW, Peugeot 508, Peugeot 508 SW, Peugeot 2008 SUV, Peugeot 3008 SUV en de Peugeot 5008 SUV.

* Auto’s die vallen onder de 188-abonnement voorwaarden zijn na 12 maanden opzegbaar, vraag naar de voorwaarden.