Peugeot E-2008 GT

Home » Peugeot » Elektrisch » Peugeot E-2008 GT

Oops, deze auto is (tijdelijk) niet leverbaar. Bekijk hier ons alternatieve aanbod. 

Peugeot E-2008 GT

v.a. 483,- all-in | 36 tot 48 maanden | 5.000 km | Informeer naar beschikbaarheid | Bouwjaar: 2020

private lease peugeot e 2008 gt

Specificaties van deze auto

3 Fasen laden
Camera
17 inch velgen
Cruise Controle
½ leder bekleding
LED Verlichting
Full Map navigatie
Park Distance Controle voor & achter
Verwarmde stoelen

Voor welke looptijd ga jij?

Rij weg in deze Peugeot e-2008 GT vanaf € 483,- all-in per maand. Je hebt dan een looptijd van 48 maanden.

Wil je de auto eerder in kunnen leveren? Kies dan voor het flex abonnement 36 maanden. ‘Flex’ houdt in dat je na 36 maanden kosteloos je auto weer in kan leveren, maar je kunt er ook voor kiezen om te blijven rijden. Je betaalt deze flexibiliteit in 1x af door bij aflevering 1 extra maandtarief te pinnen.

De nieuwe Peugeot e-2008 GT

Wanneer het rijden van een elektrische auto onbetaalbaar leek te zijn is private leasen van een gloednieuwe elektrische auto de oplossing. Binnenkort hebben wij de nieuwe Peugeot e-2008 GT bij ons in de showroom staan. De Peugeot e-2008 staat voor 100% rijplezier in de nieuwste vorm van mobiliteit. Aan alles is gedacht om het niet alleen comfortabel te maken, zoals je van Peugeot gewend bent staat gebruiksvriendelijke functionaliteiten op de eerste plaats.

peugeot e208 interieur
peugeot e208 virtualcockpit

Profiteer van de snelheid van 3 Fasen laden

Iedere elektrische auto kan geladen worden met 1 fasen laden. Dit betekent dat de laadpaal maar 1 fase-aansluiting heeft en werkt op 230volt. Ideaal voor thuisladen dus. Het maximale laadvermogen van zo’n paal is 3,7A. Wanneer je een accu van 60 KWh hebt, duurt het ongeveer 16 uur voordat deze volledig geladen is. Dat is natuurlijk veel te lang. De nieuwe Peugeot e-2008 is voorzien van 3 fasen laden. Dit betekend dat de auto geladen kan worden op krachtstroom (400V). Het laadvermogen van je auto is dus 3x sneller, hierdoor ben je sneller onderweg.

Geniet van de vrijheid van elektrisch rijden

De Peugeot e-2008 GT is uitgerust met de i-Cockpit 3D. Dit geeft de compacte SUV een kleiner compacter stuurwiel, 10 inch. Capacitieve HD-touchscreen en het te koppelen 3D -instrumentenpaneel. De belangrijkste informatie die je nodig hebt tijdens het rijden heb je altijd veilig in je blikveld. De actieradius van deze SUV is 320km. Door de geruisloze werking rij je niet alleen soepel maar heb je ook minderlast van trillingen en rij je schokvrij.

Het fraaie, tijdloze design van de Peugeot e-2008

De elektrische 2008 is qua uitvoering hetzelfde gebleven als dezelfde benzine- of dieselmotor. Zo lever je zeker geen ruimte in als het gaat om bijvoorbeeld laadruimte. De passagiers kunnen comfortabel meerijden. De door ons aangeboden elektrische 2008 komt in de GT-Line Black edition.

uy2yj0ob8qi2 800

Actieradius & Opladen

Snelheid

Bij een constante snelheid van 130 km/u wordt de actieradius van een 100% elektrische wagen gehalveerd tov het WLTP actieradius.

Temperatuur

De actieradius kan tot 35% variëren tussen lente en winter. Het voorverwarmen/koelen van uw auto terwijl deze aan de laadpaal is aangesloten, is één van de meest efficiënte manieren om uw actieradius te vergroten en het elektriciteitsverbruik van verwarming of koeling tijdens het rijden te beperken.

Rijstijl

Ecorijden heeft nog meer effect met een elektrische auto : soepel versnellen en regeneratief remmen besparen tot 15% aan actieradius.

Vrijblijvende proefrit maken ?

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden nieuwe Peugeot e-2008 GT. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Anderen bekeken ook…

dacia spring orange

Dacia Spring ‘ORANGE PACK’

24 tot 60 maanden | 100% elektrisch

private lease kia ev6 first edition

Kia EV6 First Edition

12% bijtelling | 100% elektrisch

private lease skoda enyaq iv

Skoda Enyaq iV Style

12% bijtelling | 100% elektrisch

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)
Inruilservice

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.