Seat

Private lease Seat

Bij Yourlease zijn verschillende modellen van het merk Seat beschikbaar voor privé lease. Voor een vast all-in maandbedrag zijn deze auto’s te private leasen. Het leasecontract is zelf samen te stellen, zo kun je zelf de looptijd kiezen (een flexibele of vaste looptijd), het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en enkele fijne opties zoals: onderhoud bij BOVAG garage bij je om de hoek en bijvoorbeeld all weather banden.

Bij Yourlease staan de modellen op voorraad en dat maakt dat je kunt proefrijden bij de Yourlease Store in Soest en dat de auto snel afgeleverd kan worden.

Aanbod Seat private lease van Yourlease

Hieronder vind je de actuele voorraad Seat private lease auto’s.

All-in v.a. 169,-

groen-vinkjeNa 12 maanden gratis opzegbaar*
groen-vinkjeGratis overstapservice
groen-vinkjeOnderhoud en reparatie
groen-vinkje24/7 pechhulp
groen-vinkjeEigen showroom (ook op zondag open)

Geschiedenis van Seat

In 1950 werd Sociedad Española de Automóviles de Turismo, S.A opgericht. (Automóvil de Turismo betekent personenauto.) In 1953 kwam de eerste auto op de markt van de Spaanse autobouwer Seat. Tot 1986 werden er auto’s gemaakt met licenties. De modellen waren gelijk aan de modellen van Fiat zoals de Seat 600 die werd gebouw onder licentie van de Fiat 600. In 1983 kwam het merk naar Nederland. In 1984 kwam de Seat Ibiza uit, het eerste onafhankelijke model van Seat. Het zelfstandige bestaan duurde tot 1986, in dat jaar nam Volkswagen 51% van de aandelen van Seat over. In 1990 werd Volkswagen voor 99,99% eigenaar.

Modellen

Tegenwoordig kennen wij vele modellen van het automerk Seat, zoals de: Seat Mii, Seat Ibiza, Seat Arona, Seat Leon, Seat Ateca, Seat Tarraco en de Seat Alhambra.

* Auto’s die vallen onder de 188-abonnement voorwaarden zijn na 12 maanden opzegbaar, vraag naar de voorwaarden.