Segway E110SE “Launch edition”

Home » Segway eScooters » Segway E110SE “Launch edition”

De nieuwe Segway E110SE Launch Edition lease je bij Yourlease

v.a. 129,- all-in | 36 maanden | 5.000 km | direct leverbaar

eScooter E110SE Jet Black Matte 360 12 1

Specificaties van de E110SE

Actieradius tot 97 km
App met slimme functies
Airlock systeem
Stijlvolle matte afwerking
Uitneembare accu
Veilige remomgeving door EBS

Krijg een Segway Drift cadeau!

Drift W1 with IF logo 2

Wij zijn gestopt met het inzetten van e-scooters in de private lease. De scooters die wij nog op voorraad hebben worden verkocht met een extra scherp tarief. Bekijk hier de voorraadscooter deals. 

Private lease nu de nieuwe Segway E110SE Launch Edition voor 129,- all-in per maand!

De Segway E110SE Launch Edition private lease je voordelig bij Yourlease! Verlaat de showroom op deze nieuwe eScooter voor maar 129,- all-in per maand. Je hebt dan een vaste looptijd van 36 maanden met 5.000 km per jaar. 

Segway E110SE “Launch edition”: Tijd om elektrisch te gaan!

Vind jij het ook belangrijk om milieuverantwoord de weg op te gaan? Deze Segway eScooter is dan perfect voor jou! De eerste 100% elektrische scooter van Segway is stijlvol en rijdt comfortabel. Je laadt de scooter/accu makkelijk op via het stopcontact. Ben jij er klaar voor om elektrisch te gaan?

De nieuwste technologieën

De eScooter beschikt over de nieuwste technologieën, zoals bijvoorbeeld een antidiefstalsysteem. Bij onregelmatige bewegingen krijg je een melding op je smartphone én je kunt altijd de GPS-locatie van jouw scooter volgen. Het AirLock-systeem zorgt ervoor dat je jouw eScooter aan – en uitzet zonder sleutel. Het intelligente dashboard laat in één oogopslag alles zien: batterijniveau, snelheid en bluetooth-connectiviteit. Bovendien heeft deze Segway eScooter een actieradius van 97 km, zodat je ongestoord door kunt rijden.

Segway E110SE "Launch edition" display

Wil jij een gratis Segway Drift W1?

Als je nu deze Segway eScooter leaset krijg je (zolang de voorraad strekt) een paar Segway Drift W1 cadeau. Dit zijn elektrische skates met een verfrissend design. Wees er dus snel bij en lease vandaag nog jouw Segway eScooter met gratis Segway Drift W1!

Andere Segway eScooters

Bij Yourlease verkopen we de andere eScooters van Segway ook! Klik hier om ons aanbod daarvan te bekijken.