Skoda Citigoᵉ iV

Home » Skoda » Skoda Citigoᵉ iV

Skoda Citigoᵉ iV Style

v.a. 303,- all-in | 36 tot 48 maanden | 5.000 km | Direct leverbaar | Bouwjaar: 2020

Private lease Skoda Citigo E iV

Specificaties van de SKODA CITIGOᵉ iV

Automatische Airconditioning
Actieradius tot 260 km (WLTP)
Lichtmetalen velgen 16″
Cruise control
Parkeersensoren
Verwarmbare voorstoelen

Voor welke looptijd ga jij?

Rij weg in deze Skoda Citigo e iV vanaf € 303,- all-in per maand. Je hebt dan een looptijd van 48 maanden.

Wil je de auto eerder in kunnen leveren? Kies dan voor het flex abonnement 36 maanden. ‘Flex’ houdt in dat je na 36 maanden kosteloos je auto weer in kan leveren, maar je kunt er ook voor kiezen om te blijven rijden. Je betaalt deze flexibiliteit in 1x af door bij aflevering 1 extra maandtarief te pinnen.

Elektrische SKODA CITIGOᵉ iV Style stadsauto: actieradius van 260 km

Rij je veel in drukke steden? En hou je van lekker pittig en stil rijden, zonder emissie en zonder te hoeven schakelen?
Laat dan je oog vallen op de gloednieuwe Skoda Citigo e iV Style. Deze eerste volledig elektrische auto van Skoda is niet zo maar een volelektrische stadsauto met automaat. Hij rijdt heerlijk comfortabel en heeft alles wat je maar wilt waaronder de nieuwste veiligheidsverhogende technologieën. De actieradius is ongekend hoog voor een stadsauto: maar liefst 260 km.

Skoda citigo elektrisch private lease

Deze Skoda Citigo e iV zakelijk leasen?

Deze Elektrische Skoda Citigo is ook te leasen in zakelijke Full Operational leasevorm. Hierbij gelden dezelfde tarieven en (flexibele) looptijden als voor de private lease. Voor meer informatie kunt u eenvoudig een aanvraag doen op deze pagina of contact met ons opnemen.

SKODA CITIGOᵉ iV, de elektrische stadsauto die je veel biedt

De 5-deurs Skoda Citigo e iV heeft de moderne looks die je van een stadsauto verwacht. Maar hij combineert ook vernuftige techniek met extra veel ruimte. Dat zijn slechts enkele pluspunten. Alles bij elkaar genomen staat de nieuwe volelektrische Skoda Citigo garant voor veel rijplezier. Hierbij draag je bij aan een beter milieu en geniet je van een verrassend grote actieradius en een korte laadtijd. Kortom: met de Skoda Citigo e-iV Style krijg je heel veel waar voor je geld.

Elektrische stadsauto die gezien mag worden

De prachtige gerestylde, volledig elektrische Skoda Citigo e iV stadsauto is op de achterzijde voorzien van een groen‘e-tje’. Hiermee laat je anderen op subtiele wijze zien dat jij milieuverantwoord rijdt in een 100% elektrische auto en stimuleer je hen wellicht om ook emissieloos te rijden. Het laden van elektriciteit voor de lekker pittige elektromotor (83 PK /61 kW) gaat bijzonder snel. Op normale wijze laden is binnen 5 uur gebeurd, met een snellader laadt je binnen 60 minuten voor 80% op.

Verrassend hoge actieradius SKODA CITIGOᵉ iV: 260 km

Het aantal kilometers dat je kunt rijden met je elektrische Skoda Citigo e iV is afhankelijk van verschillende factoren. De capaciteit van je accu is hierbij leidend. Het geeft het maximale aantal kilometers aan dat je met je accu kuntrijden. Net al vele andere moderne auto’s maakt ook de nieuwe Skoda Citigo e i V elektrische stadsauto gebruik van een Lithium-ion accu. Dit type accu heeft de hoogste energiedichtheid. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en hebben ze een lange levensduur. Wanneer je een rustige en zuinige rijstijl hanteert, is je actieradius groter dan bij een vlotte rijstijl. En wanneer je je elektrische Skoda Citigo zwaar belast, zal er meer vermogen nodig zijn dan bij een geringe belasting. De actieradius van de Skoda Citigo e iV is vastgesteld op 260 kilometer, een bijzonder hoge actieradius voor een stadsauto.

Private lease skoda citigo ive elektrisch

Goedkoper uit dan met een benzine- of dieseluitvoering

Een volle elektrische ‘tank’ is aanzienlijk goedkoper dan een benzine- of dieseltank. Het scheelt je ongeveer 50 tot 70 procent per laadbeurt. De kosten voor het opladen van de accu voor je elektrische auto hangt af van diverse factoren. Thuis laden is bijvoorbeeld goedkoper dan laden bij een openbare laadpaal. Maar ook dan ben je met een volle accu nog steeds goedkoper uit dan met een volle brandstoftank. Op basis van € 0,36 / kWh en het voor 75% opladen van een 36,8 kWh accu kost dit voor de Skoda Citigo e iV circa € 14,-.

Slim alle mogelijke ruimte benutten

Op tal van plekken in de Skoda Citigo e iV stadsauto kun je kleine spulletjes kwijt. In de optionele bagagenetjes aan de binnenkant van de voorstoelen kun je bijvoorbeeld je smartphone opbergen en binnen handbereik houden. Het extra ruime dashboardkastje, voorzien van slimme brilhouder, biedt je volop opbergruimte. En met de wegklapbare haak aan het daskhboardkastje heb je je tas altijd bij de hand. Ook handig: voor de passagiers achterin is er plaats voor hun beker.
Duidelijk zal zijn: de nieuwe Skoda Citigo e iV elektrische stadsauto is echt een ruimtewonder.

SKODA CITIGOᵉ iV: volelektrische stadsauto

Na een bezoekje aan de Yourlease showroom in Soest zul je het ongetwijfeld met ons eens zijn: de nieuwe Skoda Citigo E iV kon wel eens de perfecte volelektrische stadsauto zijn. Deze moderne en lekker compacte auto heeft onweerstaanbare looks door een geraffineerde vormgeving en LED-dagrijverlichting. De fraaie 16 inch lichtmetalen velgen, standaard op de door ons aangeboden Style-versie, dragen ook bij aan een sportieve uitstraling. Minstens zo onderscheidend is de prettige uitstraling van het interieur. Het dashboard van de Skoda Citigo e iVis werkelijk een lust voor het oog. Ook heel plezierig is de boordcomputer van de nieuwe, volelektrische Skoda Citigo E iV. Hiermee heb je alle informatie direct achter je stuur. In één oogopslag zie je bijvoorbeeld je verbruik en de actieradius.

Private lease elektrisch automaat skoda 1

SKODA CITIGOᵉ iV biedt entertainment voor iedereen

In de volledig elektrische Skoda Citigo e iV stadsauto geniet je van je favoriete radiozender. Of je speelt via je smartphone jouw eigen muziek af. Het Radio Swing mediasysteem biedt je alle mogelijkheden. Dit innovatieve systeem is voorzien van een overzichtelijk kleurendisplay en voorbereidingen voor telefonie via Bluetooth, SD en USB/AUX.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Mylho Doppenberg

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Ivan Petrovic

Ivan Petrovic

035 603 99 89

Mark Tikink

Mark Tikink

035 603 99 20

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen een week rijden (evt. eerder)
Inruilservice

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.