Top 5 kleine lease auto’s

Een compacte stadsauto, een snelle sportieve wagen of ruime gezinsauto: bij Yourlease zijn we van alle markten thuis. Wanneer jij kiest voor een kleine auto (a-segment) heb je de keuze uit een breed assortiment aan auto’s. Lees in dit artikel de top 5 kleine lease auto’s van 2021!

 

5. Skoda Citigo

We trappen af met de Skoda Citigo. Deze Skoda is perfect geschikt voor jou wanneer je zonder emissie wilt rijden in een kleine auto. De 100% elektrische Citigo rijdt comfortabel met een actieradius van maar liefst 260km. Bij Yourlease willen wij elektrisch rijden aanmoedigen. Daarom kun je deze Skoda nu leasen met 100 euro korting!

Skoda Citigo: top 5 kleine lease auto's!

4. Volkswagen (e-)UP!

Sinds 2007 produceert het betrouwbare Volkswagen de compacte UP! Deze auto is een stuk kleiner dan de gemiddelde auto, maar biedt toch genoeg ruimte voor 4 personen. Deze auto is ook verkrijgbaar in een elektrische variant. Milieubewust rijden was nog nooit zo dichtbij!

Volkswagen UP!

3. Peugeot 108

Op de derde plek: de Peugeot 108! Deze stadsauto is perfect geschikt voor jou wanneer je even wilt winkelen of een afspraak met vrienden hebt. De Peugeot 108 stuurt soepel en heeft een klassieke uitstraling. Veel boodschappen meenemen is geen probleem, want de auto beschikt over voldoende kofferruimte. Een verdiende nummer 3!

Peugeot 108

2. Kia Picanto

Met een strak design en een speels karakter komt de Kia Picanto op nummer 2. Deze auto is betaalbaar, flexibel opzegbaar, compact, maar toch heel ruimtelijk. Een auto met een sportief karakter, maar ook heel elegant. We kunnen dus niet anders dan de Kia Picanto op de tweede plaats zetten!

Kia Picanto

1. Fiat 500(E)

De eerste plek in deze top 5 gaat naar de Fiat 500! Met zijn herkenbare uiterlijk is hij niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In 2008 is de auto zelfs uitgeroepen tot auto van het jaar. Een pluspunt aan de Fiat 500 is dat deze in vele varianten verkrijgbaar is: zo bestaat er de Fiat 500 automaat, de hybrid met panoramadak, de sportieve uitvoering en de cabrio. Ben je van plan milieubewust te gaan rijden? Dan is de volledig elektrische Fiat 500 E een goede optie!

Fiat 500: nummer 1 kleine lease auto!

Dat was ‘m dan: de top 5 kleine lease auto’s! We kunnen concluderen dat er tegenwoordig in kleine auto’s genoeg ruimte is voor inzittenden en bagage. Heb je interesse gekregen in het leasen van (bovenstaande) auto’s? Bekijk dan gerust ons aanbod. Koop je liever een auto? Bekijk dan het aanbod van onze partner Auto Smeeing.