Toyota Aygo 1.0 VVT-i x Cool Edition ‘friendje’

Home » Toyota » Toyota Aygo 1.0 VVT-i x Cool Edition ‘friendje’

Toyota Aygo 1.0 VVT-i x Cool Edition ‘friendje’ private lease je bij Yourlease

v.a. 208,- all-in | 24 maanden | 5.000 km | direct leverbaar |  Conditie: Nieuw

01 AYGO x cite MY17 zijkant header

Specificaties van de Toyota Aygo

Elektrische ramen voor
Airco
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
LED dagrijverlichting

Milieuvriendelijker autorijden

Yourlease werkt samen met Trees for All. Naast onze jaarlijkse financiële steun aan Trees for All willen wij onze Yourlease rijders ook de mogelijkheid geven om hun kilometers te compenseren. Zo verklein je niet alleen je footprint maar steun je ook Trees for All met al haar projecten. Je kilometers compenseren kan al voor een paar cent per maand!

Toyota Aygo “friendje” flexibel private leasen

Je least deze Toyota Aygo voor 208,- all-in per maand. Je hebt dan een vaste looptijd van 72 maanden.

Je kunt deze auto ook 24 maanden leasen voor hetzelfde lage maandbedrag. We vragen dan alleen een eenmalige aanbetaling van € 416,-. Na 24 maanden leasen mag je de auto, zonder opgaaf van reden weer inleveren. Makkelijk als je niet aan vaste looptijden vast wilt zitten.

Toyota Aygo private lease, bijzonder betaalbaar

De Toyota Aygo heeft een opvallende styling met een stoer front, speelse lijnen en een harmonieus gewelfd dak.

Elke rit een feestje

De Toyota Aygo is weliswaar klein van buiten, dankzij zijn intelligente design is deze compacte auto verbazingwekkend ruim van binnen, met ruimte voor vier personen en veel bagage. De wielophanging van de Toyota Aygo zorgt voor een ongekend soepel rijgedrag en dankzij de kleine draaicirkel is geen straat te smal en geen bocht te krap. De levendige handling van de Toyota Aygo maakt van elke rit een feestje.

Toyota Aygo Private lease

Veel rijplezier zonder hoge kosten

De Toyota Aygo heeft een zeer efficiënte motor met een uitstekende ademhaling van de motor. Zeer responsief voor heel veel rijplezier. En ook nog met een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot!

Slim design, perfect afwerking

In de Toyota Aygo is het goed toeven. Het interieur is fraai vormgegeven en afgewerkt met materialen van de beste kwaliteit. De slimme compacte uitvoering en uitgebreide standaarduitrusting bieden je werkelijk alles voor zorgeloos rijplezier waaronder airconditioning.

Verzeker je van zorgeloos rijplezier

Elk afzonderlijk detail van deze Toyota Aygo is met veel zorg en toewijding vormgegeven. Door de buitengewone zorgvuldigheid van de ontwerpers en technici ben je tijdens elke rit verzekerd van veilig en soepel rijcomfort.

Lekker fris

Toyota is een pionier op gebied van hybride technologie. Al in 1997 introduceerde Toyota haar eerste hybride model. Met de Toyota Aygo krijgt jouw rijervaring een nieuwe dimensie. Dankzij stille, moeiteloze prestaties heb je zelfs in druk stadsverkeer geen stress, zodat je na elke rit volledig ontspannen en fris weer uitstapt.

Hoe werken de “Friendjes” van Yourlease

De “friendjes” van Yourlease zijn ex-private lease auto’s. Deze auto’s zijn eerder ingeleverd of het contract liep af. Deze auto’s hebben dus al wat kilometers rij-ervaring erop zitten maar kunnen natuurlijk nog gewoon blijven rijden. Sterker nog, wij vinden zelf deze auto’s zo leuk dat wij ze voor een extra scherp tarief opnieuw willen aanbieden. Een echt “frienden” prijsje dus. Deze Toyota Aygo heeft nog bijna geen kilometers op de teller, een unieke kans dus!

logo fietsabonnement 334x54 1

Omdat wij onze friendjes rijders liever zien fietsen krijg je samen met je friendjes abonnement 5 euro korting op je fietsabonnement. Zo kun je mooi afwisselen. Hierdoor blijf je laag in je kilometers en kun je extra voordelig rijden in jouw friendje.

Andere bekeken ook:

Fiat 500 Pop Hybrid

Fiat 500 Hybrid

bestellen offerte button blauw

Fiat 500 Pop ‘friendje’

Fiat 500 friendje

bestellen offerte button blauw

Volkswagen Up! ‘friendje’

Volkswagen UP

bestellen offerte button blauw

Vrijblijvende proefrit maken ?

De Toyota Aygo staat in onze showroom

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit in de Toyota Aygo ‘friendje’. Na je proefrit kun je, na de financiële acceptatie, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 6039944

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.

sebastien marchand EeEx8zpOESA unsplash

Milieuvriendelijker autorijden

Yourlease, onderdeel van Smeeing Mobility Solutions vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk. Wij zijn de samenwerking aangegaan met Trees for All.

Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame bosprojecten. Alle projecten van Trees for All zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.

Naast onze jaarlijkse donatie aan Trees for All willen we ook onze Yourlease rijders de kans geven om hun footprint te verkleinen. Daarom kun je bij o.a. onze friendjes je jaarlijkse kilometers compenseren. Dit kan al voor een paar cent per maand! Als je ervoor kiest de CO2-uitstoot van je gereden kilometers te compenseren zorgt Trees for All ervoor dat deze uitstoot wordt vastgelegd via gecertificeerde duurzame bosprojecten.

Yourlease en Smeeing Mobility doen meer voor het milieu, zo rijdt bijna het hele personeel elektrisch en ligt het dak van onze showroom vol met 1.200 zonnepanelen. Én we kiezen waar het maar kan voor de groene oplossing: met ledverlichting, recycling en milieuvriendelijke afvoer van oliën.

Verklein samen met ons jouw footprint door ook jouw kilometers te compenseren. Dit kan je makkelijk aanvinken bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Kies snel jouw favoriete auto uit!

Nieuwsgierig geworden naar Trees for All en haar projecten? Bekijk ze hier!

Logo Trees for All