Toyota Yaris

Home » Toyota » Toyota Yaris

Toyota Yaris 1.5 Hybrid Active Automaat ‘friendje’

v.a. 388,- all-in | 12 tot 36 maanden | 5.000 km | Direct leverbaar | Bouwjaar: 2022

Private lease Toyota Yaris

Specificaties van de Toyota Yaris Hybrid

Achteruitrijcamera
Apple Carplay / Android Auto
Verkeersbord detectie
Automatische airconditioning
Adaptieve cruise control
Regen- en lichtsensor

Welke looptijd kies jij?

Kies voor een vast abonnement van 36 maanden met een maandtarief van 388,- all-in. Wil je de auto eerder in kunnen leveren? kies dan voor een van onze flexibele abonnementen:

flex 24 maanden: + eenmalig € 388,-
flex 12 maanden: + eenmalig € 776,-

De flexabonnementen kunnen zonder opgaaf van reden opgezegd worden wanneer de looptijd verstreken is, maar je mag ook blijven rijden.

“No More Boring Cars”

De nieuwe Toyota Yaris heeft zijn suffe en burgerlijke uiterlijk van zichzelf afgeschut. Het nieuwe model straalt leuk, hip en modern en totaal niet saai te noemen. Een auto waarin je echt gezien wilt worden, niet gek dat wij van Yourlease deze graag aan jou aanbieden!

“No more boring cars” dat zei de directeur van Toyota. En zo geschieden. De nieuwe generatie Yaris heeft niet alleen nieuwe soort velgen gekregen hij oogt ook jonger. Hij is langer dan zijn voorgangers. Maar is ook nog eens heel erg leuk om te rijden. Niet alleen aan de buitenkant is hij langer, ook van binnen heb je veel meer ruimte. In de kofferruimte heb je genoeg ruimte om je boodschappen mee te nemen en dankzij de ruime achterbank kun je gemakkelijk twee vrienden een dagje mee uit nemen.

Toyota yaris exterieur voorkant modellen rood blauw 1 Large Landscape
Toyota Yaris interieur 2 Large Landscape

Stap voor een vrijblijvende proefrit in de nieuwe Yaris Hybrid Automaat

Wat je in eerste instantie zult merken zijn de stoelen, deze zijn niet alleen stevig maar de stoel is ook volledig in hoogte te verstellen zodat je altijd perfect zicht hebt en goed zit. Vervolgens zal je de ruimte merken, de passagiersstoel staat wat verder van je af waardoor de auto veel ruimtelijker voelt. De strak afgewerkte dashboard bestaat uit twee soorten materiaal waardoor het jonger oogt en sportiever aanvoelt. Het multifunctioneel stoelwiel zorgt ervoor dat je alle functie binnen handbereik hebt. Je zult in het begin wellicht even moeten zoeken maar hoe vaker je mooie kilometers maakt hoe behendiger je hierin wordt.

Veilige en comfortabele kilometers gegarandeerd

Op het dashboard vind je een 7”inch multimediasysteem. Tevens kun je het koppelen met Apple Carplay en Android auto waardoor je gemakkelijk je eigen apps kan koppelen en lekker naar je eigen muziek kunt luisteren of naar je favoriete podcast.

Achter het stuurwiel zie je gemakkelijk je rijstijl op het display aangegeven. Je kunt ook je weergave wijzigen en je rij hulpsystemen gemakkelijk aan of uit zetten. Doordat de wegligging sterk verbeterd is ten opzichte van de vorige generatie is het een fijne en stabiele auto om in te rijden. Sterker nog: het is ontzettend leuk om in de nieuwe Yaris te rijden. We nodigen je dan ook graag uit om deze auto zelf uit te proberen middels een vrijblijvende proefrit.

Toyota Yaris exterieur rood achterkant 1 Large Landscape

Vrijblijvende proefrit maken ?

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden nieuwe Toyota Yaris Hybrid Automaat. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)
Inruilservice

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.