Volkswagen UP ‘amigo’

Home » Volkswagen » Volkswagen UP ‘amigo’

Oops, deze auto is tijdelijk niet leverbaar. Bekijk hier ons alternatieve aanbod. 

Volkswagen up!

v.a. 262,- all-in | 12 maanden | Informeer naar beschikbaarheid | Bouwjaar: Vanaf 2020

volkswagen up goud

Minimale specs van deze auto

Verlengen na looptijd mogelijk
Airconditioning
Bouwjaar 2020 of nieuwer
Radio-cd/mp3 speler
Elektrische ramen voor

Volkswagen Up! 1 jaar leasen

Ga voor flexibel en profiteer van een korte looptijd met de Volkswagen Up! Je leaset deze Up met een vaste looptijd van 12 maanden. Na 12 maanden kun je je auto weer inleveren of ervoor kiezen om je contract te verlengen.

Private lease Volkswagen up!

Yourlease heeft het grootste assortiment VW up! En daar zijn wij trots op. De VW up is een veelzijdige auto. Door de vele uitvoeringen en varianten zit er eigenlijk wel voor iedereen een auto bij. Een VW up lease je bij ons voordelig en flexibel. Het gaat hier om hele jonge tweedehands auto’s met een bouwjaar vanaf 2020. De auto’s kunnen al wat kilometers op de teller hebben.

Share zonder gedoe

Ben jij ook klaar met een stilstaande auto voor de deur? Deel ‘m gewoon. Geen dure platformen, gewoon jouw leaseauto delen zonder gedoe. Hiermee kan er op jouw contract een 2de of 3de berijder komen te staan. Dit kan je partner of een familielid zijn, maar ook een goede vriend met wie je samenwoont.

De enige voorwaarde is dat jullie op hetzelfde adres staan ingeschreven. De personen met wie je de auto deelt zijn ook verzekerd en kunnen gebruik maken van alle andere private lease voordelen. Waarom nog moeilijk doen? Voor 12,50 per maand rij je een auto tot en met 3 berijders.

Nieuwe personenauto's private lease

Klein maar wel Volkswagen

De VW up! is een kleine maar ijzersterke stadsauto. Met zijn iconisch design en unieke features krijg je de kwaliteit die je van Volkswagen mag verwachten. Stap in de Volkswagen up en je zult versteld staan van het eigen karakter en het comfort. De stoel is stijlvol en comfortabel. Een weekendje weg met deze auto is ook geen probleem. Door de 4 deuren kunnen vrienden gemakkelijk mee. En met een kofferbak van 251 liter kun gemakkelijk al je spullen mee nemen. Hiermee heeft de VW up! de grootste kofferbak in haar klasse. Wanneer je kiest voor de Volkswagen move up! heb je zelfs een variabele laadbodem die op verschillende niveaus kan worden ingelegd. Alle Volkswagen up! modellen zijn uitgevoerd met bluemotion. Je levert met de Volkswagen up! niet in op technologie. De auto’s zijn zuiniger & sneller dan andere in hun klasse.

volkswagen up interieur

Geen moetjes in de up!

De Volkswagen up! brengt je dagelijks van A naar B. Op deze betrouwbare stadsauto kun je bouwen. Laat je verrassen door de ruimte die je van binnen hebt. Je levert geen extra ruimte in door de assen van de auto, deze zijn verder uit elkaar gezet. Hierdoor blijft er veel meer ruimte voor jou over. De up is een auto de voldoet aan menig eisen die een autobezitter kan hebben. Ondanks het formaat is de auto voorzien van diverse luxe. Laat je versteld staan door de kwaliteit en design van de VW up! Onze adviseurs leggen je graag alles uit over jouw Volkswagen up! Plan daarom een vrijblijvende proefrit, je zult versteld staan van deze Volkswagen up!

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.