Voordelig én milieuverantwoord private leasen!

Bij Yourlease kunnen we ons voorstellen dat je ook aan het milieu wilt denken, maar een elektrische auto nog te duur vindt. Vanwege het prijskaartje en de lagere actieradius dan bij benzine auto’s lijkt voordelig én milieuverantwoord rijden bijna onmogelijk. Gelukkig hebben we bij Yourlease hier een oplossing voor!

 

Een ‘Friendje’

Bij Yourlease.nl is het mogelijk om een ‘Friendje’ te leasen. Dit is een jong gebruikte ex-private lease occasion (tweedehands auto) die weer bij ons ingeleverd is. Deze auto’s hebben al redelijk wat kilometers op de teller, maar kunnen gewoon nog blijven rijden! Hierdoor kunnen we deze auto’s voor een goedkoper tarief aanbieden. Je hebt bijvoorbeeld de keus uit een Volkswagen up!, Fiat 500, Opel KARL en Ford Fiesta. Staat jouw lievelingsauto er niet tussen? Dan kun je altijd nog de rest van ons aanbod bekijken.

 

Trees for all

Een friendje is niet alleen goedkoop, maar kan ook milieuvriendelijk zijn. We bieden namelijk exclusief op de kleine friendjes de mogelijkheid om jouw CO2-uitstoot te compenseren. Zo zorg je ervoor dat je voordelig én milieuvriendelijk rijdt.

Hoe werkt het?

Tijdens het aanvragen van een overeenkomst bij Yourlease kun je aangeven dat jij jouw CO2-uitstoot wilt compenseren. Je zult per maand een klein bedrag gaan betalen waarmee jouw uitstoot wordt gecompenseerd. Omdat wij Trees For All een goed initiatief vinden betalen wij de eerste 25% en jij de resterende 75% van jouw uitstoot. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst!

Schermafbeelding 2021 06 29 om 09.36.28

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om voordelig én milieuverantwoord te rijden, ook als je niet elektrisch rijdt. Heb je toch wel interesse in elektrische auto’s?  Lees dan hier meer over alle voordelen van elektrisch rijden.