Wat is de beste goedkoopste leaseauto om te rijden?

Eerder schreven we al over de beste zakelijke leaseauto’s en de top 5 kleine leaseauto’s. We kunnen er niet omheen: leasen wint al jaren aan populariteit! Het leasen van een auto kan een uitweg zijn wanneer je niet in staat bent om de aankoop van een auto in één keer te doen. Wat is de beste goedkoopste leaseauto om te rijden? Lees nu de top 5!

1

Op de eerste plek staat de gloednieuwe Mitsubishi Space Star. Deze auto heeft in de nieuwste uitgave een veranderde neus. Daarnaast is het interieur verbeterd met een navigatiesysteem met smartlink, climate control en een infotainmentsysteem met een 7 inch scherm en smartphone koppeling. Deze auto kun je al leasen vanaf 269 euro per maand.

Top 5 goedkoopste leaseauto's

We gaan verder met de tweede plek: deze is voor de Fiat 500. Het voordeel aan deze auto is dat hij beschikbaar is in vele varianten: de Fiat 500 automaat , Fiat 500 CabrioFiat 500 Hybrid en de 100% elektrische Fiat 500 E. Bij Yourlease kun je deze auto ook leasen als ‘friendje.’ Dit is een auto die tussen de 2 en 5 jaar oud is en maximaal 50.000 km gereden heeft. Voor maar 198 euro per maand rijd je al in een Fiat 500!

2

Op de derde plek staat de Opel Karl! Hiervan is er ook een Opel Karl Rocks variant, deze laatstgenoemde is een compacte stads-SUV. Deze auto beschikt over een airco, cruise control, start/stop systeem en Apple CarPlay / Android Auto. Duidelijk dus dat deze auto een derde plek verdient! Deze auto is al te leasen vanaf 218 euro per maand.

4

Op de vierde plek staat de Seat Mii! Deze elektrische Seat Mii beschikt over een automatische airconditioning, 5” kleurenscherm met You&Mii smartphone integration, snellaad aansluiting ( DC 40kw) en nog veel meer. De Seat Mii heeft een actieradius van gemiddeld 260 kilometer. Je kunt de Seat Mii al leasen vanaf 369,- per maand!

 

3

Als láátste maar niet de minste, de Toyota Aygo op plaats vijf in deze lijst. Deze mooie compacte stadshybride oogt van de buitenkant vrij klein, maar als je eenmaal in de auto zit en je de kofferbak opent zie je dat de auto best ruim is. Dat komt door het intelligente design dat Toyota heeft toegepast op deze auto, maar ook véél andere modellen. De Toyota Aygo is uitgerust met onder andere automatische airco, multi-informatie display, brake assist en Hill Holder en ABS. Je kunt deze Toyota Aygo al leasen vanaf 198,- per maand!