Tesla Model 3

Home » Zakelijk leasen » Personenauto’s » Tesla Model 3

Tesla Model 3

v.a. 689,- excl. btw | 60 tot 24 maanden | Bouwjaar: 2019-2021 | Bijtellingvoordeel! | Direct leverbaar

Business model Tesla Model 3

Specificaties van de Tesla Model 3

55 kWh | Actieradius tot 440 km (WLTP)
19″ lichtmetalen velgen
Panoramadak
3 fasen laden
Full map navigatiesyteem
Verwarmbare voorstoelen

Upgrade Long Range

75 kWh | Actieradius tot 580 km (WLTP)

Kies je looptijd

60 mnd vast: € 689,- excl. btw
48 mnd flex: + € 40,- excl. btw
36 mnd flex: + € 80,- excl. btw
24 mnd flex: + € 125,- excl. btw

De flex abonnementen kunnen zonder opgaaf van reden opgezegd worden wanneer de looptijd verstreken is, maar je mag ook blijven rijden. Wanneer je blijft rijden wordt jouw maandtarief verlaagd. Zo lease jij flexibel zonder teveel te betalen!

Elektrisch leasen bij Yourlease, de beste optie voor alle zakelijke rijders!

Het wordt steeds populairder, elektrisch rijden op naam van de zaak. Maar hoe werkt dat en wat zijn de voordelen? Naast comfortabel en geruisloos rijden ben je ook heel duurzaam bezig. Laat een laadpaal plaatsen en je hoge brandstofkosten worden verleden tijd. Ook laden bij een openbare laadpaal is makkelijker en vooral ook goedkoper dan je zou denken. Ontdek waarom elektrisch leasen bij Yourlease ook voor jou de beste optie is.

icoontje jong gebruikte auto

Voordelen van jong gebruikte auto leasen
Bij Yourlease ben je aan het juiste adres wanneer jij zakelijk wilt leasen. Wij kopen elektrische auto’s in met een klein aantal kilometers op de teller en een bouwjaar tussen 2018 en 2021. Waarom? Heel simpel, omdat dit alleen maar heel veel voordeel oplevert voor onze zakelijke klanten. In de volgende alinea’s zullen we dit verder uitleggen.

icoontjes 03

Ruime voorraad, dus direct rijden
Ten eerste hebben wij deze auto’s op voorraad en zit je dus niet gebonden aan een bestelproces of levertijden. Ben jij geïnteresseerd in een van onze auto’s? Dan kun jij direct een proefrit aanvragen en kan de auto na acceptatie binnen 48 uur bij jou voor de deur staan. Bekijk hier direct onze voorraad elektrische auto’s.

icoontjes 04

Profiteer van bijtellingsvoordeel!
Een ander voordeel is de zakelijke bijtelling van elektrische auto’s. Deze is op dit moment 16 procent, een stuk lager dan bij benzineauto’s. Doordat wij jong gebruikte auto’s, met een ouder bouwjaar inkopen, is de bijtelling nog eens extra laag (vanaf 4%). Hier profiteer je als zakelijke rijder maximaal van! In de tabel hieronder is de ontwikkeling van het bijtellingspercentage in de afgelopen jaren te zien.

icoontjes 05

Flexibel leasen zonder teveel te betalen
Het kan bij Yourlease! Onze flex abonnementen (vanaf 12 maanden) kunnen zonder opgaaf van reden opgezegd worden wanneer de looptijd verstreken is, maar je mag ook blijven rijden. Wanneer je ervoor kiest om te blijven rijden wordt jouw maandtarief verlaagd. Zo lease jij flexibel zonder teveel te betalen!

Welke zakelijke leasevorm past bij jou?
Bij Yourlease bieden wij Full Operational Lease aan. Dit is de nummer 1 zakelijke leasevorm en houdt in dat alles bij de leaseprijs is inbegrepen. Het enige wat je zelf betaalt is de brandstof, of in dit geval de laadkosten. Je hoeft je geen zorgen te maken over andere zaken, zoals onderhoud en verzekeringen. Het maandbedrag wordt vooraf bepaald en zal geldig zijn tot het einde van jouw looptijd. Als het contract afloopt kun je je auto weer inleveren, je contract verlengen of een nieuw contract op een andere auto afsluiten. Een andere populaire optie voor zakelijke rijders is Financial lease. Ook hiervoor kun je bij Smeeing Mobility terecht:

Bouwjaar auto Elektrisch Benzine
2018 – 2019 4% 22%
2020 8% 22%
2021 12% 22%
2022 16% 22%

Bijtelling in de loop der jaren

Vrijblijvende proefrit maken? Stap in een Tesla Model 3

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit. Na je proefrit kun je, als je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw Yourlease-auto.
De Yourlease Store in Soest is ook elke zondag open.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom business lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in leasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Motorrijtuigenbelasting
Verzekering
24-uurs pechhulp

Afschrijving
schadeafhandeling
Vervangend vervoer
Rente
Banden

Kies jouw gewenste auto en sluit direct jouw overeenkomst af in onze showroom in Soest. Na acceptatie rij jij al binnen 48 uur in jouw lease-auto.