Citroën ë-C4

Home » Citroën » Citroën ë-C4

Citroën ë-C4 Shine

493,- all-in  | 36 tot 48 maanden | 5.000 km | Bouwjaar: 2022

private lease citroen e c4

Specificaties van de ë-C4 Shine

 3 fase
 Actieradius: 357 km (WLTP)
 Snelladen
 Achteruitrijcamera
 Perkeersensoren voor en achter
 Apple Carplay / Android Auto
 Automatische Airco

Voor welke looptijd ga jij?

Rij weg in deze auto vanaf € 493,- all-in per maand. Je hebt dan een looptijd van 48 maanden.

Wil je de auto eerder in kunnen leveren? Kies dan voor het flex abonnement 36 maanden. ‘Flex’ houdt in dat je na 36 maanden kosteloos je auto weer in kan leveren, maar je kunt er ook voor kiezen om te blijven rijden. Je betaalt deze flexibiliteit in 1x af door bij aflevering 1 extra maandtarief te pinnen.

Scherm­afbeelding 2023 06 28 om 09.03.52

Duurzaam rijden met de Citroën ë-C4

De Citroën E-C4 is niet alleen een trendy auto, maar ook een milieubewuste keuze. Als volledig elektrische auto stoot hij geen schadelijke emissies uit tijdens het rijden. Door te kiezen voor de E-C4 draag je actief bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het creëren van een schonere toekomst. Geniet van de voordelen van duurzaamheid zonder concessies te doen aan stijl of prestaties.

Innovatieve kenmerken en geavanceerde technologie

Naast zijn milieuvriendelijkheid biedt de Citroën E-C4 een scala aan innovatieve kenmerken en geavanceerde technologieën. Van het dynamische ontwerp tot het ruime interieur, elke rit met de E-C4 is een waar genot. Met het 10-inch touchscreen infotainmentsysteem heb je toegang tot navigatie, entertainment en connectiviteitsfuncties. Bovendien zorgen geavanceerde veiligheidsvoorzieningen ervoor dat je met gemoedsrust op de weg bent.

Flexibel leasen, wel zo makkelijk

Bij het leasen van de Citroën E-C4 heb je verschillende opties om aan je behoeften te voldoen. Je kunt kiezen voor een vaste looptijd van 48 maanden, wat een stabiele en voorspelbare betaling betekent gedurende de hele leaseperiode. Maar als je meer flexibiliteit wenst, is er ook een abonnement van 36 maanden beschikbaar. Deze flexibele optie geeft je de vrijheid om je leasecontract aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Scherm­afbeelding 2023 06 28 om 09.04.29

Vrijblijvende proefrit maken ?

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden nieuwe Citroën ë-C4. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Foto Patrick bolletje

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

Foto Mylho bolletje

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Foto Djorden bolletje

Djorden van Keulen

035 603 99 44

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)
Inruilservice

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.