Seat Ibiza Style

Home » Seat » Seat Ibiza Style

Seat Ibiza Style “friendje” private lease je bij Yourlease

v.a. 249,- all-in | 48 maanden | 5.000 km | direct leverbaar | Bouwjaar: 2017-2019

Seat ibiza Style 1.0 MPI

De specificaties van de Seat Ibiza Style

Navigatiesysteem
Lichtmetalen velgen
Bluetooth

Milieuvriendelijker autorijden

Yourlease werkt samen met Trees for All. Naast onze jaarlijkse financiële steun aan Trees for All willen wij onze Yourlease rijders ook de mogelijkheid geven om hun kilometers te compenseren. Zo verklein je niet alleen je footprint maar steun je ook Trees for All met al haar projecten. Je kilometers compenseren kan al voor een paar cent per maand!

Private lease Seat Ibiza occasion

Kies voor een vast abonnement van 48 maanden met een maandtarief van 249,- all-in per maand.

Wil je de auto eerder in kunnen leveren kies dan een flexibel abonnement:
na 24 maanden inleveren: eenmalige aanbetaling van 249,- óf +20,- p/mnd.
na 12 maanden inleveren: eenmalige aanbetaling van 498,- óf +60,- p/mnd.

De flexabonnementen kunnen zonder opgaaf van reden opgezegd worden wanneer de looptijd verstreken is, maar je mag ook blijven rijden.

De Seat Ibiza Style

Met de SEAT Ibiza beleeft u alles net even intenser. Op Ibiza bruist het altijd. De SEAT straalt eenzelfde soort energie uit. Veel levendiger dan met de SEAT Ibiza wordt rijden niet! De compacte 5-deurs is wendbaar, veelzijdig en vooral erg sportief.

De vlotte hatchback is stoer, trendy en hip. De Ibiza dankt zijn voorkomen aan het prachtige lijnenspel gecombineerd met details: scherp gelijnde lampen, een verrassend ‘knikje’ bovenlangs de dorpels dat de kracht van het ontwerp accentueert. Bovendien rijd je door de chrome details een sportieve wagen.

Vernuftige technologie

De Seat Ibiza is perfect geschikt voor jou wanneer je altijd verbonden wilt zijn. Met de draadloze verbinding hoef je nooit meer je telefoon in te pluggen. Op het touchscreen heb je alles binnen handbereik. Met de SEAT CONNECT app sta je altijd in verbinding met jouw auto. Bekijk waar je hem geparkeerd hebt, sluit of open hem en plan van tevoren je route.

Display en app SEAT

Hoe werken de “Friendjes” van Yourlease

De “friendjes” van Yourlease zijn ex-private lease auto’s. Deze auto’s zijn eerder ingeleverd of het contract liep af. Deze auto’s hebben dus al wat kilometers rij-ervaring erop zitten maar kunnen natuurlijk nog gewoon blijven rijden. Sterker nog, wij vinden zelf deze auto’s zo leuk dat wij ze voor een extra scherp tarief opnieuw willen aanbieden. Een echt “frienden” prijsje dus. Deze Seat Ibiza heeft maximaal maar 35.000 km op de teller, een unieke kans dus!

logo fietsabonnement 334x54 1

Omdat wij onze friendjes rijders liever zien fietsen krijg je samen met je friendjes abonnement 5 euro korting op je fietsabonnement. Zo kun je mooi afwisselen. Hierdoor blijf je laag in je kilometers en kun je extra voordelig rijden in jouw friendje.

Deze Seat Ibiza zakelijk leasen?

Deze Seat Ibiza Style is ook te leasen in zakelijke Full Operational leasevorm. Hierbij gelden dezelfde tarieven en (flexibele) looptijden als voor de private lease. Voor meer informatie kunt u eenvoudig een aanvraag doen op deze pagina of contact met ons opnemen.

Andere bekeken ook:

Fiat 500 Pop Hybrid

Fiat 500 Hybrid

bestellen offerte button blauw

Fiat 500 Pop ‘friendje’

Fiat 500 friendje

bestellen offerte button blauw

Volkswagen Up! ‘friendje’

Volkswagen UP

bestellen offerte button blauw

Vrijblijvende proefrit maken ?

De Seat Ibiza 'friendje' staat in onze showroom

Reserveer vandaag nog een vrijblijvende proefrit in de Seat Ibiza ‘friendje’. Na je proefrit kun je, na de financiële acceptatie, al binnen 48 uur rijden in je Yourlease-auto. De Yourlease Store in Soest is elke zondag open.

Onze adviseurs  staan voor je klaar !

Patrick

Patrick Veldhuizen

035 603 99 86

djordenkopie

Djorden van Keulen

035 6039944

Ergad

Ergad Henry

035 603 99 41

Of mail onze adviseurs via info@yourlease.nl

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering

24-uurs pechhulp
Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen 48 uur rijden (evt. eerder)

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.

sebastien marchand EeEx8zpOESA unsplash

Milieuvriendelijker autorijden

Yourlease, onderdeel van Smeeing Mobility Solutions vindt duurzaamheid ontzettend belangrijk. Wij zijn de samenwerking aangegaan met Trees for All.

Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame bosprojecten. Alle projecten van Trees for All zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.

Naast onze jaarlijkse donatie aan Trees for All willen we ook onze Yourlease rijders de kans geven om hun footprint te verkleinen. Daarom kun je bij o.a. onze friendjes je jaarlijkse kilometers compenseren. Dit kan al voor een paar cent per maand! Als je ervoor kiest de CO2-uitstoot van je gereden kilometers te compenseren zorgt Trees for All ervoor dat deze uitstoot wordt vastgelegd via gecertificeerde duurzame bosprojecten.

Yourlease en Smeeing Mobility doen meer voor het milieu, zo rijdt bijna het hele personeel elektrisch en ligt het dak van onze showroom vol met 1.200 zonnepanelen. Én we kiezen waar het maar kan voor de groene oplossing: met ledverlichting, recycling en milieuvriendelijke afvoer van oliën.

Verklein samen met ons jouw footprint door ook jouw kilometers te compenseren. Dit kan je makkelijk aanvinken bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Kies snel jouw favoriete auto uit!

Nieuwsgierig geworden naar Trees for All en haar projecten? Bekijk ze hier!

Logo Trees for All