Seat Mii electric

Home » Seat » Seat Mii electric

Seat Mii electric Plus

v.a. 333,- all-in | 36 tot 48 maanden | 5.000 km | Direct leverbaar | Bouwjaar: 2020 – 2021

Private lease Seat Mii Electric Blauw

Specificaties van de Mii Electric

Automatische Airconditioning
Actieradius tot 260 km (WLTP)
Lichtmetalen velgen 16″
Cruise control
Parkeersensoren
Verwarmbare voorstoelen

Voor welke looptijd ga jij?

Rij weg in deze Seat Mii Electric vanaf € 333,- all-in per maand. Je hebt dan een looptijd van 48 maanden.

Wil je de auto eerder in kunnen leveren? Kies dan voor het flex abonnement 36 maanden. ‘Flex’ houdt in dat je na 36 maanden kosteloos je auto weer in kan leveren, maar je kunt er ook voor kiezen om te blijven rijden. Je betaalt deze flexibiliteit in 1x af door bij aflevering 1 extra maandtarief te pinnen.

Met de Seat Mii stap je in de toekomst

Elektrisch rijden wordt voor iedereen een stuk toegankelijker met de nieuwe Seat Mii. Zeer zeker omdat je met deze auto aanspraak kunt maken op de SEPP-regeling t.w.v. 2.000 euro, en deze pot is nog niet leeg.

De Seat Mii brengt je verder

Met de nieuwe Mii electric stap je in de toekomst. Deze nieuwe auto biedt je comfort en geavanceerde technologie. Zet je smartphone in de telefoonhouder en laat de Mii jou helpen in controle te blijven. Hierbij moet je denken aan voor de rit je navigatie al activeren en bediening van de auto op afstand.

Seat mii laden private lease

Deze Seat Mii electric zakelijk leasen?

De elektrische Seat Mii is ook te leasen in zakelijke Full Operational leasevorm. Hierbij gelden dezelfde tarieven en (flexibele) looptijden als voor de private lease. Voor meer informatie kunt u eenvoudig een aanvraag doen op deze pagina of contact met ons opnemen.

Seat mii electric dashboard private lease

Maak de Mii zelf helemaal compleet

Ondanks dat er weinig nieuwe technieken op de lane assist na op de Mii zitten kan toch in deze auto een infotainmentsysteem toevoegen. Via je smartphone kun je de radio, navigatie en de status van je auto bekijken. Natuurlijk kun je ook hiermee handsfree bellen, de laadstatus bekijken en de binnen tempratuur meten.

Door je telefoon te koppelen leer je hoe efficiënt mogelijk je kan rijden en hoe je dit kunt verbeteren.

Zorgeloos genieten van jouw reis

Elektrisch rijden is comfortabel, rustig en ontspannend. Zonder enkele moeite rij je overal naartoe. Met de hoeveelheid ruimte binnenin biedt de electric je nog meer comfort. Met de automatische airco blijft het altijd comfortabel in de auto. Je kunt zelf de temperatuur instellen die jij fijn vindt, je hoeft dus niet elke dag met de knoppen te schuiven.

Wij begrijpen dat elektrisch rijden voor de meeste mensen nieuw en onwennig is. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een vrijblijvende proefrit in een van onze elektrische auto’s om zo zelf het comfort te ervaren.

Seat mii electric smarthphone private lease

Vrijblijvende proefrit maken ?

Reserveer vandaag nog een proefrit met de door ons aangeboden Seat Mii Electric. Na een proefrit kun je, wanneer je wilt, al binnen 48 uur rijden in jouw lease-auto. Onze Yourlease Store-showroom in Soest is ook elke zondag geopend.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Mylho Doppenberg

Mylho Doppenberg

035 603 99 87

Ivan Petrovic

Ivan Petrovic

035 603 99 89

Mark Tikink

Mark Tikink

035 603 99 20

Waarom private lease bij Yourlease?

In tegenstelling tot de meeste andere leasemaatschappijen en dealerbedrijven is het vaste lage maandelijkse all-in privéleasebedrag bij Yourlease altijd echt all-in:

Inclusief:

Onderhoud
Reparatie
Houderschapsbelasting
WA-casco-verzekering
24-uurs pechhulp

Rente, afschrijving en BTW.
Scherpe vaste maandprijs
Auto direct op voorraad
Binnen een week rijden (evt. eerder)
Inruilservice

Auto kiezen en overeenkomst direct af te sluiten in onze unieke showroom in Soest.